ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-10-2019

Internet: ασφαλές και γρήγορο για μαθητές και φοιτητές

Όλα είναι θέμα οπτικής και σωστού ελέγχου

Internet: ασφαλές και γρήγορο για μαθητές και φοιτητές

Η φοιτητική ζωή για κάποιους μόλις ξεκίνησε, ενώ οι μαθητές έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινή τους ρουτίνα. Τι κοινό όμως έχουν στον ελεύθερο χρόνο στο σπίτι τους; Θέλουν ασφαλές και γρήγορο Internet για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των μαθημάτων και της ψυχαγωγίας τους.

Η πρόσφατη έρευνα της devolo Hellas έδειξε ότι το 60% των παιδιών στο Δημοτικό έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Internet. Αυτό σημαίνει πως πρέπει οι γονείς να διασφαλίσουν τη διαδικτυακή ασφάλεια τους για να απολαμβάνουν και αυτά με τη σειρά τους την ψυχαγωγία τους χωρίς άγχος. Πώς θα γίνει αυτό; Με τα προϊόντα devolo Magic που δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να ελέγχουν τη δραστηριότητα του παιδιού τους στο Internet μέσα από την λειτουργία Parental control, και έτσι να μπορούν να «μπλοκάρουν» τις σελίδες που είναι ακατάλληλες αλλά και να μπορούν να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν το Internet όποτε θελήσουν.

Τα παιδιά, από την άλλη, θα είναι ευχαριστημένα γιατί θα μπορούν να περιηγηθούν στον κυβερνοχώρο, νιώθοντας ασφαλή και ελεύθερα να ανακαλύψουν τον κόσμο που αφορά στα ενδιαφέροντά τους και στην ηλικία τους. Είναι σημαντικό το ότι δεν θα νιώθουν την «αυστηρή» παρουσία του γονέα να τα περιορίζει, αλλά θα ξέρουν ότι η τεχνολογία τα προστατεύει από κακόβουλους προορισμούς στο «ταξίδι» τους στο διαδίκτυο.

Μια σύνδεση, πολλά άτομα… κι όμως γίνεται χωρίς προβλήματα!

Ως φοιτητής ίσως κληθείς να συγκατοικήσεις με άλλα άτομα στο ίδιο σπίτι. Συνήθως σε μία κοινή συμβίωση τα βρίσκουμε όσον αφορά στις δουλειές του σπιτιού και το μαγείρεμα, αλλά τι γίνεται με το Internet; Άλλος έχει χρόνο για διασκέδαση και να βλέπει ταινίες ή να παίζει, άλλος πρέπει να ολοκληρώσει μία εργασία ή να αναζητήσει πολύτιμο υλικό για τα μαθήματά του. Εδώ αρχίζουν συνήθως τα προβλήματα, γιατί η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα, ενώ πολλές φορές δεν είναι εφικτή η καλή σύνδεση στα διάφορα σημεία του σπιτιού!

Η devolo δίνει την κατάλληλη λύση με τη σειρά Magic! Μόλις συνδέσεις έναν προσαρμογέα στην πρίζα τότε απολαμβάνεις Internet σε όλο το σπίτι με γρήγορες ταχύτητες έως και 2400 Mbps. Έτσι, μπορεί ο κάθε ένας να βρίσκεται στο δωμάτιό του και να απασχολείται στο Internet με όποιον τρόπο επιθυμεί, χωρίς να ενοχλείται από τους άλλους και να ανησυχεί για buffering και lags στη σύνδεση. Και αφού όλοι θα είναι ευχαριστημένοι με το Internet, τότε η συγκατοίκηση θα λειτουργήσει μια χαρά!

Τα καλώδια γίνονται παρελθόν

Με τη χρήση των προϊόντων devolo τα καλώδια που πολλές φορές βλέπουμε διάσπαρτα στο πάτωμα είναι παρελθόν. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούν εκμεταλλεύεται τις ηλεκτρικές καλωδιώσεις του χώρου σας και μεταφέρει το Internet σε όλο το σπίτι χωρίς καθυστέρηση και με ασύλληπτες ταχύτητες. Ποτέ η σύνδεση στο Internet δεν ήταν πιο εύκολη και γρήγορη! Ας μην ξεχνάμε και ότι το σπίτι είναι πάντα σε τάξη αφού δεν υπάρχουν πουθενά μπερδεμένα καλώδια που να αποτελούν εμπόδιο στην καθημερινότητα.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Τα devolo Magic είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις LAN και WiFi. Το devolo Magic 1 WiFi Starter Kit είναι το entry-level kit για τη νέα αυτή σειρά προϊόντων και είναι διαθέσιμο ξεκινώντας από 149,90 ευρώ. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το high - end devolo Magic 2 WiFi Starter Kit είναι 199,90 ευρώ.

Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για τις συσκευές της. Σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται Δε - Πα από 09:00 έως 17:00, στα ελληνικά, στο τηλ. +30 22210 84387 με χρέωση αστικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η τιμή διαφοροποιείται για κλήσεις από το εξωτερικό.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge