Top
gothess Home Page
follow
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25-11-2019

Η ViewSonic λανσάρει τη νέα εταιρική λύση ViewBoard για επαγγελματικούς χώρους

Πιστοποιημένη με Microsoft Azure IoT

Η ViewSonic λανσάρει τη νέα εταιρική λύση ViewBoard για επαγγελματικούς χώρους
fontsize

Η ViewSonic Corp, ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής οπτικών λύσεων, ανακοινώνει σήμερα τη νέα εταιρική λύση οθονών ViewBoard για επαγγελματικούς χώρους. Η νέα σειρα ViewBoard IFP70, μία περαιτέρω επέκταση της σειράς εταιρικών λύσεων, η οποία έχει κατασκευαστεί ειδικά για επιχειρήσεις, ώστε να παρέχει προηγμένες και εύκολες στη χρήση δυνατότητες διασκέψεων, που διευκολύνουν την απρόσκοπτη συνεργασία και επικοινωνία μέσα σε σύγχρονους και παγκοσμιοποιημένους εργασιακούς χώρους. Οι οθόνες ViewBoard IFP70 έχουν δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψη το smart-IoT-connected space και είναι πιστοποιημένες με Microsoft Azure IoT.

«Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας από την πλατφόρμα ViewBoard, αναπτύξαμε μία λύση που θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δουλεύουν, επικοινωνούν και συνεργάζονται και θα βοηθήσει τους οργανισμούς να συγχρονιστούν με τους τάχιστους ρυθμούς του σύγχρονου επιχειρηματικού κόσμου», τόνισε η Monica Sun, Director of Large Format Display Business Unit της ViewSonic. «Συνδυάζοντας τις εξελίξεις σε hardware, software και Internet of Things, πασχίζουμε για να κάνουμε τον εργασιακό χώρο ένα περιβάλλον, όπου η ομαδική εργασία μπορεί να αξιοποιηθεί στο έπακρο, ενισχύοντας την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα των υπαλλήλων, ακόμα και όταν εκείνοι βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες».

Σχεδιασμένη για μοντέρνους εργασιακούς χώρους

Όλοι όσοι έχουν χρησιμοποιήσει λύσεις βίντεο ή διαδικτυακών συσκέψεων, μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι, η προσπάθεια να καταλάβει κανείς πως λειτουργεί η πολύπλοκη καλωδίωση και συνδεσιμότητα, μπορεί να καθυστερήσει τα meetings, με αποτέλεσμα να βγείτε εκτός προγράμματος. Ευτυχώς, οι οθόνες ViewBoard IFP70 βοηθούν στην αποφυγή αυτών των προβλημάτων, χάρη στη συνδεσιμότητα με ένα καλώδιο μέσω USB-C. Με μόνο ένα καλώδιο να σας απασχολεί, η έναρξη ενός meeting ή μίας παρουσίασης είναι εύκολη, γρήγορη και χωρίς εκείνη την άβολη στιγμή, κατά την οποία όλοι οι συνεργάτες ανυπομονούν να ξεκινήσει η διαδικασία. Με υποστήριξη για A/V, data, Ethernet και παροχή ρεύματος, ένα καλώδιο είναι όλα όσα χρειάζεστε.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ή της διάσκεψης, η συνεργασία ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι απρόσκοπτη, με υποστήριξη για Windows 10, Office 365 και Team Rooms. Με την εφαρμογή διαμοίρασης περιεχομένου VewBoard Cast της ViewSonic για κινητές συσκευές, οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν streaming περιεχομένου 1080p από το κινητό τους στο ViewBoard ασύρματα. Οι ομιλητές μπορούν επίσης να ελέγχουν το περιεχόμενο που προβάλλουν από το κινητό τους τηλέφωνο, το tablet ή το laptop. Τα πολυμέσα, τα έγγραφα, τα αρχεία cloud και σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πάνω στην οθόνη από πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα, επιτρέποντας τον real-time σχολιασμό. Μία premium, χωρίς περιθώρια οθόνη αφής PCAP με smart pen παρέχει απίστευτα φυσική και γρήγορη εμπειρία γραφής, χρησιμοποιώντας την αφή, τις γραφίδες ή και τα δύο.

Φέρτε τους χώρους εργασίας στο μέλλον - IoT Ready

Με την αυξανόμενη παρουσία του IoT, οι οθόνες ViewBoard IFP70 είναι έτοιμες να φέρουν τους χώρους εργασίας στο μέλλον. Οι οθόνες ViewBoard IFP70 με πιστοποίηση Microsoft Azure IoT θα δημιουργήσουν πιο έξυπνους εργασιακούς χώρους, μέσω μίας πληθώρας δυνατοτήτων. Περιλαμβάνουν ενσωματωμένους αισθητήρες, που ανιχνεύουν την παρουσία και μετρούν τη θερμοκρασία του χώρου, την υγρασία και τον περιβάλλων φωτισμό, όλα συνδεδεμένα με την νέα υπηρεσία Microsoft Azure Digital Twins 1 , για να παρέχουν στους διευθυντές τα δεδομένα που χρειάζονται, ώστε να αναβαθμίσουν το περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους και να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση, κατανάλωση και κατανομή κόστους.

Περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας με το myViewBoard

Το myViewBoard της ViewSonic είναι ένα ευκολόχρηστο και υψηλής ασφάλειας software συνεργασίας, σχεδιασμένο για διαδραστικές οθόνες και ψηφιακούς πίνακες. Το myViewBoard προσφέρει μία σειρά από εργαλεία, φτιαγμένα ειδικά για επαγγελματική χρήση, που τροφοδοτούνται από Amazon Web Services με κρυπτογράφηση AES 256-bit επί τόπου, για βέλτιστη ασφάλεια δεδομένων. Για επιπρόσθετη ασφάλεια και φορητότητα, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζονται με cloud-base storage services, όπως Google drive, OneDrive for Business, DropBox, και Box. Το myViewBoard προσφέρει μοναδικές λύσεις, που βοηθούν τη συνεργασία και με αυτό τον τρόπο, αυξάνουν την παραγωγικότητα.

Η σειρά ViewBoard IFP70 περιλαμβάνει την 65 ιντσών IFP6570 και την 86 ιντσών IFP8670.

1: Το Microsoft Azure Digital Twins είναι μία νέα υπηρεσία της πλατφόρμας Azure IoT, που επιτρέπει στους πελάτες και τους συνεργάτες να δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό μοντέλο του φυσικού περιβάλλοντος, που περιλαμβάνει ανθρώπους, μέρη και πράγματα, όπως επίσης τις σχέσεις και τις διαδικασίες που τους ενώνουν.ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ESET: Πόσο ασφαλής είναι ο τρόπος που κλειδώνετε την οθόνη του κινητού σας;
ESET: Πόσο ασφαλής είναι ο τρόπος που κλειδώνετε την οθόνη του κινητού σας;

Η ESET ενημερώνει για το πόσο ασφαλείς ή μη ασφαλείς είναι οι βασικοί τρόποι κλειδώματος οθόνης

16-6-2020

Καθηγητές του ΑΠΘ στους κορυφαίους στον τομέα των Υπολογιστών και της Ηλεκτρονικής
Καθηγητές του ΑΠΘ στους κορυφαίους στον τομέα των Υπολογιστών και της Ηλεκτρονικής

Στην 6η ετήσια έκδοση της κατάταξης των κορυφαίων χιλίων επιστημόνων στον συγκεκριμένο τομέα

3-6-2020


Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του ΑΠΘ στην Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών
Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα του ΑΠΘ στην Ψηφιακή Ακαδημία Πολιτών

Μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

15-5-2020


Το Tech Talent School ξεκίνησε δωρεάν μαθήματα μέσω Διαδικτύου
Το Tech Talent School ξεκίνησε δωρεάν μαθήματα μέσω Διαδικτύου

#Menoume_Spiti και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε!

19-3-2020

Η SAS ανακηρύσσεται κορυφαία εταιρεία στο 2020 Gartner Magic Quadrant
Η SAS ανακηρύσσεται κορυφαία εταιρεία στο 2020 Gartner Magic Quadrant

Για τις πλατφόρμες του Data Science και της Μηχανικής Εκμάθησης

21-2-2020

Η ViewSonic  στην ISE 2020
Η ViewSonic στην ISE 2020

Nέες λύσεις απεικόνισης

19-2-2020

Δραματικές αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία προϊδεάζει ο πρόξενος των ΗΠΑ
Δραματικές αλλαγές στην κινητή τηλεφωνία προϊδεάζει ο πρόξενος των ΗΠΑ

Δεν είναι αξιόπιστοι οι πάροχοι - αναμένονται αμερικανικές εταιρείες

9-2-2020goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ