Top
gothess Home Page
facebook twiter
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-3-2021

Η Ansys στην ετήσια λίστα με τις πιο Καινοτόμες Επιχειρήσεις στον Κόσμο για το 2021 του περιοδικού Fast Company

Ξεχώρισε για τη λύση προσομοίωσης Ansys Discovery

Η Ansys στην ετήσια λίστα με τις πιο Καινοτόμες Επιχειρήσεις στον Κόσμο για το 2021 του περιοδικού Fast Company
fontsize

Η Ansys (NASDAQ: ANSS) (NASDAQ: ANSS) συγκαταλέγεται στην ετήσια λίστα Worlds' Most Innovative Companies για το 2021, του περιοδικού Fast Company. Η λίστα τιμά τις επιχειρήσεις που όχι μόνο φάνηκαν ανθεκτικές κατά τη διάρκεια της προηγούμενη χρονιάς, αλλά επιπλέον μετέτρεψαν τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν σε αποτελεσματικές διαδικασίες. Αυτές οι εταιρείες έκαναν πολλά περισσότερα από το να καταφέρουν απλώς να επιβιώσουν, άκμασαν, επηρεάζοντας τους κλάδους στους οποίους ανήκουν και την κουλτούρα τους συνολικά. Η φετινή λίστα περιλαμβάνει 463 επιχειρήσεις από 29 χώρες.

Οι συντάκτες και οι αρθρογράφοι του Fast Company αναζήτησαν τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις και κλάδους παγκοσμίως. 'Έκριναν επίσης υποψηφιότητες που ελήφθησαν μέσω της διαδικασίας υποβολής συμμετοχής. Η έκδοση Worlds' Most Innovative Companies είναι η σημαντικότερη του Fast Company και μια από τις πιο αναμενόμενες της χρονιάς. Παρέχει πληροφορίες για το παρόν, αλλά και έναν οδικό χάρτη για το μέλλον της καινοτομίας στους πιο δυναμικούς τομείς της οικονομίας.

Το Fast Company επέλεξε την Ansys για τη λύση προσομοίωσης Ansys Discovery η οποία παράγει αποτελέσματα προσομoίωσης σχεδόν σε πραγματικό χρόνο, καθώς οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές τροποποιούν αλληλεπιδραστικά τη γεωμετρία ενός εξαρτήματος ή αλλάζουν λειτουργικές παραμέτρους. Δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους μηχανικούς να θέσουν ερωτήματα της μορφής «τι θα γίνει εάν», ο απαιτούμενος χρόνος για τις διαδικασίες ανάπτυξης συρρικνώνεται από μήνες σε εβδομάδες, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα κατά 26-30%, και ταυτόχρονα αυξάνοντας τον αριθμό των σχεδιαστικών εναλλακτικών που διερευνούνται κατά 43-60%. Δια της προσομοιώσεως διόρασης, λαμβάνονται εξαρχής περισσότερες ορθές αποφάσεις, μειώνοντας έτσι το κόστος διασφάλισης ποιότητας κατά 19-33%.

«Σε ένα έτος πρωτοφανών προκλήσεων, οι εταιρείες αυτής της λίστας επέδειξαν τόλμη, επινοητικότητα και δημιουργικότητα αντιμετωπίζοντας την κρίση», δήλωσε ο αναπληρωτής αρχισυντάκτης του Fast Company, David Lidsky, επικεφαλής του τεύχους μαζί με την αρχισυντάκτη Amy Farley.

«Οι πελάτες της Ansys επιλύουν τις πιο περίπλοκες προκλήσεις ανάπτυξης προϊόντων που μπορεί κανείς να φανταστεί - από την ανάπτυξη αυτόνομων οχημάτων έως τη δημιουργία επικοινωνιακών δικτύων επόμενης γενιάς και πρωτοποριακών ιατρικών συσκευών που σώζουν ζωές», δήλωσε ο Ajei Gopal, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ansys. «Αυτοί οι πελάτες απαιτούν και αξίζουν τις πιο προηγμένες λύσεις προσομοίωσης, όπως είναι το Ansys Discovery, για την αντιμετώπιση των προκλήσεων των πρωτοποριακών αυτών προϊόντων. Προάγουμε ένα περιβάλλον εργασίας όπου οι προγραμματιστές μας μπορούν να συνεργαστούν και να καινοτομήσουν, ώστε να εξελίσσουν όλο ένα και περισσότερο την τεχνολογική στάθμιση στην προσομοίωση. "
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Συνεργασία του ΟΑΕΔ με την Amazon για ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων
Συνεργασία του ΟΑΕΔ με την Amazon για ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν πληροφορίες για τη δημόσια πρόσκληση συμμετοχής προς τους ανέργους

Η «Girls in ICT week» by Socialinnov ξεκίνησε
Η «Girls in ICT week» by Socialinnov ξεκίνησε

Υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων

3o Open Call για κάθε disruptor της αγοράς media
3o Open Call για κάθε disruptor της αγοράς media

Για νεοφυείς επιχειρήσεις ή ενεργούς media οργανισμούς

Σταδιακή κατάργηση του δικτύου 3G ανακοίνωσε η COSMOTE
Σταδιακή κατάργηση του δικτύου 3G ανακοίνωσε η COSMOTE

Δωρεάν αντικατάσταση παλαιάς τεχνολογίας καρτών SIM

Η TP-Link® παρουσιάζει τη νέα σειρά PoE Switches
Η TP-Link® παρουσιάζει τη νέα σειρά PoE Switches

Για ενδυνάμωση της ανάπτυξης των επιχειρήσεων

ΕΥ: Οι ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρείες στρέφονται στο δημόσιο cloud
ΕΥ: Οι ευρωπαϊκές ασφαλιστικές εταιρείες στρέφονται στο δημόσιο cloud

Για να ενισχύσουν τη λειτουργική τους ευελιξία


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ© 2001-2021 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας