ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14-3-2022

«Έξυπνη» πρίζα συμβάλλει στην παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας και στην εξοικονόμηση κόστους

Από την TP-Link

«Έξυπνη» πρίζα συμβάλλει στην παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας και στην εξοικονόμηση κόστους

Η TP-Link, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων συνδεσιμότητας, επεκτείνει τη σειρά Tapo για τη δημιουργία smart home και λανσάρει τη νέα «έξυπνη» πρίζα Tapo P110. Με τη νέα «έξυπνη» πρίζα της TP-Link ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει το δικό του «έξυπνο» σπίτι και κυρίως να ελέγξει την κατανάλωση ενέργειας που πραγματοποιεί σε πραγματικό χρόνο.

Το μικρό μέγεθος της Tapo P110 και η εύκολη εγκατάστασή της την καθιστούν κατάλληλη για κάθε τοποθέτηση σε πρίζα μέσα στο σπίτι. Ταυτόχρονα, η συμβατότητά της με Google Assistant και Amazon Alexa, κάνει ευκολότερο και αποδοτικότερο τον έλεγχο των συσκευών. Όπως και οι άλλες συσκευές Tapo, η νέα «έξυπνη» πρίζα της TP-Link είναι εξοπλισμένη με «Away Mode», προσομοιώνοντας κάποιον που βρίσκεται στο σπίτι για να ενισχύσει την ασφάλεια του χώρου σας, καθώς και για να παρέχει τη δυνατότητα για απομακρυσμένο έλεγχο μέσω της εφαρμογής.
Η Tapo P110 έρχεται να ενισχύσει την οικογένεια της Tapo για τη δημιουργία «έξυπνων» σπιτιών, έχοντας βασικές διαφορές από την προκάτοχό της, την Tapo P100. Με τη νέα «έξυπνη» πρίζα της TP-Link πλέον οι απλές συσκευές του σπιτιού μπορούν να γίνουν «έξυπνες». Η δυνατότητα της Tapo P110 να δέχεται ένταση ρεύματος έως και 16A, επιτρέπει στον καταναλωτή να συνδέσει ακόμα και συσκευές, όπως το ψυγείο ή το air-condition του.

Συνεπώς, με την Tapo P110, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί και να ελέγχει την κατανάλωση της ενέργειας στον χώρο του ανά πάσα στιγμή μέσω της εφαρμογής Tapo, κάτι που πλέον είναι χρήσιμο με το κόστος της ενέργειας να παραμένει σταθερά υψηλό.

Επειδή, όμως, η απλή παρακολούθηση της ενεργειακής κατανάλωση, δεν είναι αρκετή για να μειωθεί το κόστος του λογαριασμού στο τέλος του μήνα, η Tapo P110 δίνει μια πληθώρα δυνατοτήτων στον χρήστη, που συνδυάζουν το «smart living» με την εξοικονόμηση χρημάτων.
Με τη νέα «έξυπνη» πρίζα της TP-Link ο χρήστης μπορεί ορίσει χρονοδιαγράμματα για τις συνδεδεμένες συσκευές. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να τις ενεργοποιήσει και να τις απενεργοποιήσει σε συγκεκριμένες ώρες, χωρίς να απαιτείται να έχει στο νου του να κάνει χειροκίνητα πλέον αυτές τις ενέργειες. Ταυτόχρονα, μπορεί να γκρουπάρει πολλές συσκευές σε μία ομάδα, έτσι ώστε μέσω της Tapo P110 να ελέγχει και άλλες «έξυπνες» συσκευές Tapo με μία και μοναδική κίνηση.

Η νέα Tapo P110 της TP-Link έρχεται γεμάτη από βελτιώσεις και καινοτόμες λειτουργίες. Είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα €19,90.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge