ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-7-2022

Το COSMOTE Fiber έφερε 100% οπτική ίνα σε 185.000 νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης

Εγγυημένη ταχύτητα Internet 100 και 200Mbps

Το COSMOTE Fiber έφερε 100% οπτική ίνα σε 185.000 νοικοκυριά κι επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης

Ξεπέρασαν τις 185.000 τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης που έχουν πρόσβαση σε 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH) μέσω του COSMOTE Fiber, του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών στη χώρα, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, η κάλυψη FTTH στο δήμο της Καλαμαριάς πλησιάζει το 100%, ενώ οι εργασίες εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στους δήμους Αγίου Γεωργίου, Επανομής, Ευκαρπίας, Εχεδώρου, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Πανοράματος, Πυλαίας και Ωραιοκάστρου.

«Χάρη στο εκτεταμένο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου ΟΤΕ και την εντατική δουλειά των τεχνικών μας, το έργο επέκτασης του δικτύου οπτικών ινών στο νομό Θεσσαλονίκης προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ώστε να φέρουμε σε όλους τις υπερ-υψηλές ταχύτητες και τις απεριόριστες δυνατότητες του Fiber to the Home» δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Τεχνικής Περιφέρειας Βορείου Ελλάδας του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Διογένης Γεωργιάδης.

Οι κάτοικοι του νομού Θεσσαλονίκης μπορούν να αποκτήσουν σε ειδική, προνομιακή τιμή, εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες 100 & 200Mbps, με τα προγράμματα COSMOTE Fiber 100 & 200Mbps από €28,90 και €31,90 το μήνα, αντίστοιχα. Για τις επιχειρήσεις, η COSMOTE διαθέτει τα προγράμματα COSMOTE Business Double Play Fiberspeed Basic & Full Pack από €39,90 το μήνα.

Οι τιμές διαμορφώνονται συνδυαστικά με την ειδική επιδότηση συνολικού ύψους €360 της δράσης Superfast Broadband του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η δράση υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), που επιδοτεί το πάγιο των προγραμμάτων COSMOTE Fiber με €13/μήνα, για διάστημα 24 μηνών και το εφάπαξ κόστος σύνδεσης με €48. Για τη διαθεσιμότητα της οπτικής ίνας και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη δράση Superfast Broadband, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site: www.sfbb.gr.


COSMOTE Fiber: Οπτική ίνα μέχρι το σπίτι στα 2/3 των γραμμών της Ελλάδας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του επενδυτικού του πλάνου για την αναβάθμιση της χώρας που ξεπερνά τα 3 δισ. ευρώ, ο Όμιλος ΟΤΕ συνεχίζει δυναμικά την επέκταση του FTTH σε όλη τη χώρα με στόχο την κάλυψη με οπτική ίνα περίπου των 2/3 των γραμμών της χώρας μέχρι το 2027. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα για τηλεπικοινωνιακές υποδομές.

Σήμερα, ήδη περισσότερα από 650.000 νοικοκυριά κι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα έχουν πρόσβαση σε οπτική ίνα μέχρι το σπίτι (FTTH) μέσω του COSMOTE Fiber, με στόχο το 1 εκατομμύριο έως το τέλος της χρονιάς.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge