ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15-9-2022

LG UltraGearTM 24GQ50F monitor

Για μέγιστη παραγωγικότητα και υψηλή απόδοση εικόνας

LG UltraGearTM 24GQ50F monitor

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει το LG UltraGearTM 24GQ50F, ένα πανίσχυρο monitor, το οποίο ενσωματώνει λειτουργίες υψηλής απόδοσης για τους μαθητές που επιστρέφουν στα θρανία και χρειάζονται μια οθόνη που θα ανταπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες τους. 
Το νέο UltraGear™ monitor της LG διαθέτει οθόνη 23.8" με ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels), χρόνο απόκρισης 5 ms (1 ms MBR), ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και πάνελ τεχνολογίας VA. Επιπλέον, επιδεικνύει εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, λόγο αντίθεσης 3000:1 και ευρύτερη γωνία θέασης 178°.
Επιπροσθέτως, τo μοντέλo 24GQ50F, ενσωματώνει καινοτόμα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, κατάλληλα για gaming, όπως την AMD FreeSync™ Premium® τεχνολογία που εξαλείφει τις αλλοιώσεις και ελαχιστοποιεί το τρεμόπαιγμα, ώστε οι παίκτες να απολαμβάνουν απρόσκοπτη, ομαλή κίνηση σε παιχνίδια δράσης με υψηλή ανάλυση. Ακόμη, το Dynamic Action Sync® μειώνει την καθυστέρηση (input lag) και βοηθά τους παίκτες να ανταποκρίνονται ταχύτερα σε κάθε πρόκληση.
Η σειρά οθονών UltraGear™ προορίζεται για παιχνίδια που ενσωματώνουν λειτουργίες υψηλής απόδοσης για την απόλυτη εμπειρία σε οποιοδήποτε περιβάλλον παιχνιδιού. Το πάνελ τεχνολογίας VA προσφέρει καλύτερη ποιότητα εικόνας και απόλυτο μαύρο σε σκοτεινό δωμάτιο, καθιστώντας το monitor ιδανική επιλογή για gaming. Η απαράμιλλη ταχύτητα είναι επίσης αναμφίβολα σημαντική για τη νίκη, καθώς κάθε στιγμή μετράει. Με 1ms MBR, δες πιο ομαλή κίνηση και λιγότερη καθυστέρηση, ώστε να αντιδράς γρήγορα στις κινήσεις, βάζοντάς σε στην κορυφή του παιχνιδιού σου.

Όλες οι οθόνες της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 0 pixel εγγύηση.


Οι εικόνες αποτελούν αναπαράσταση για την καλύτερη κατανόηση της λειτουργίας. Ενδέχεται να υπάρχει διαφορά σε σχέση με την πραγματική χρήση.

Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge