gothess Home Page
ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28-9-2022

Διεθνής Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας «Beyond»

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Διεθνής Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας «Beyond»

Η 2η Διεθνής Έκθεση Καινοτομίας και Τεχνολογίας Beyond θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου. Με τη συμμετοχή 300 επιχειρήσεων, εκ των οποίων οι 100 είναι startups, με ξένες συμμετοχές (άμεσες και έμμεσες) από 30 χώρες, με πάνω από 5.000 B2B και B2G συναντήσεις και με το μήνυμα «Get Future Ready», η Beyond έρχεται φέτος πιο δυναμική, για να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στη διεθνή σκηνή των εκθέσεων τεχνολογίας.

Την έκθεση συνδιοργανώνουν η ΔΕΘ-Helexpo, η Be-Best και οι Industry Disruptors Game Changers (IDGC).

Η φετινή Beyond, πιο διεθνοποιημένη και ποιοτικά αναβαθμισμένη σε σχέση με πέρυσι, θα δώσει το βήμα σε εταιρείες από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και την ευκαιρία να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες με επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα αναδείξει το οικοσύστημα τεχνολογίας της χώρας.

Πέραν της δυναμικής επιχειρηματικής παρουσίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Beyond συμμετέχουν επίσης Περιφέρειες, υπουργεία, φορείς, η τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και η πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα. Ειδικότερα, το «παρών» θα δώσουν οι Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας, Αττικής, Δυτικής Ελλάδας, Κρήτης & Στερεάς Ελλάδας, τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παιδείας και Οικονομικών, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση της πανεπιστημιακής και ερευνητικής κοινότητας, από όπου συμμετέχουν τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια και τα σημαντικότερα ερευνητικά κέντρα της χώρας. Παράλληλα, η έκθεση θα υποδεχθεί και clusters από τα Βαλκάνια.

«Κορωνίδα» όλων των εκδηλώσεων είναι το Beyond Summit στο Περίπτερο 12, με σημαντικούς ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο Beyond Stage θα φιλοξενηθούν επίσης εκδηλώσεις της ΚΕΔΕ (Smart Cities) και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ οι Γενικοί Γραμματείς όλων των δήμων της χώρας (Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης») θα βρίσκονται στην Beyond, καθώς εδώ θα παρουσιαστεί το «έξυπνο» και ψηφιακό μέλλον των πόλεων. Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης ξεχωρίζει το 9ο Technology Forum με διεθνούς βεληνεκούς ομιλητές, ενώ στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης τα SAFE THESSALONIKI, EIT FOOD και METALOGUES.

Κάποιες από τις σημαντικότερες εταιρείες πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο στηρίζουν χορηγικά την Beyond. Ειδικότερα, Gold Sponsors είναι η Cisco, η Info Quest Technologies, η Intracom Telecom και η IBM, Sponsors είναι η Ianic, η Lancom, η Performance, η InTrust, η Infoteam, η Apifon, η Deloitte και η Cool Block και supporters οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ, HETIA, η Περιφέρεια Αττικής, η Samsung, η Checkpoint, η Globismart, η Infoquest και η Unisystems.
Events και Alerts από αυτή την καταχώρηση
«Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών» στη ΔΕΘ«Ταξίδι στον Κόσμο των Αρχαίων Ελληνικών Μαθηματικών» στη ΔΕΘ

Άνοιξε τις πύλες της η έκθεση του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού


Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Phishing - smishing - spoofing: Είστε θύμα ηλεκτρονικής απάτης;
Phishing - smishing - spoofing: Είστε θύμα ηλεκτρονικής απάτης;

Τα μέτρα προφύλαξης για προστασία από κακόβουλες κλήσεις και μηνύματα

Electronics – ΝΕΟ εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Noesis
Electronics – ΝΕΟ εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Noesis

Για μαθητές Δ Δημοτικού – B Γυμνασίου

3ο Εργαστήριο: Τεχνολογία Κατανεμημένης Εγγραφής (Blockchain)
3ο Εργαστήριο: Τεχνολογία Κατανεμημένης Εγγραφής (Blockchain)

Κύκλος εργαστηρίων για τις κύριες τεχνολογίες της Βιομηχανίας 4.0

3D Modelling 3D Printing - Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Noesis
3D Modelling 3D Printing - Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Noesis

Για μαθητές Δ Δημοτικού - Β Γυμνασίου

LG Transparent OLED - νέα διάσταση στο digital signage
LG Transparent OLED - νέα διάσταση στο digital signage

Η Transparent OLED δίνει ζωή στο περιεχόμενο συνδυάζοντας πλούσια εικόνα με υψηλή διαφάνεια

Sitecore: H εταιρία φτάνει τις 160 προσλήψεις στελεχών για το τεχνολογικό hub της Αθήνας
Sitecore: H εταιρία φτάνει τις 160 προσλήψεις στελεχών για το τεχνολογικό hub της Αθήνας

Συνεχίζει την επενδυτική της δραστηριότητα στην Ελλάδα


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ NEA
© 2001-2021 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter