ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7-12-2022

Η ABB σε ημερίδα του Δήμου Σουλίου

Οι λύσεις της ABB για τον έλεγχο διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης

Η ABB σε ημερίδα του Δήμου Σουλίου

Η ABB, ηγέτιδα εταιρεία σε συστήματα αυτοματισμού και διαχείρισης ενέργειας, θα συμμετάσχει με το τμήμα Βιομηχανικού Αυτοματισμού (Process Automation) στην ημερίδα με τίτλο «Ευφυές πράσινο σύστημα ελέγχου διαρροών και παρακολούθησης ποιότητας υδάτων δικτύου ύδρευσης περιοχής Παραμυθιάς του Δήμου Σουλίου» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 9.00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Καρκαμίσι» στην Παραμυθιά.

Η εταιρεία θα δώσει το παρόν με δύο διαφορετικές εισηγήσεις στην ημερίδα που συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Σουλίου, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του αντίστοιχου έργου που συγχρηματοδοτείται από τον χρηματοδοτικό μηχανισμό του Ευρωπαϊκού οικονομικού χώρου (περιόδου 2014 -2021) και από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι έξυπνες και καινοτόμες λύσεις της ABB

Η ΑΒΒ θα παρουσιάσει ένα σύνολο έξυπνων και καινοτόμων λύσεων από το χαρτοφυλάκιο της, οι οποίες έχουν ήδη εφαρμοστεί σε έργα που έχουν ολοκληρωθεί. Πρόκειται για ένα σχέδιο παρακολούθησης μέσω συστημάτων τηλε-ελέγχου και τηλε-χειρισμού των διαρροών δικτύων ύδρευσης. Ακόμα, θα παρουσιαστεί η στρατηγική βιωσιμότητας και καινοτομίας εταιρειών για την υποστήριξη δημοσίων φορέων αναφορικά με τη λειτουργία των συστημάτων διαχείρισης. Σε αυτή, συμπεριλαμβάνεται η γενική στρατηγική που ο Όμιλος έχει εκδώσει για τη βιωσιμότητα των πόρων και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η ΑΒΒ, διαθέτοντας μεγάλη γκάμα τεχνολογικών λύσεων σε θέματα ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης, υποστηρίζει έμπρακτα τις ερευνητικές προσπάθειες Δήμων και Πανεπιστημίων. Μένοντας πιστή στις αξίες και τις αρχές της στηρίζει πάντα τους βασικούς πυλώνες της βιωσιμότητας των πόρων και της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge