ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25-1-2023

Το LG OneQuick Works έλαβε πιστοποίηση Zoom

Η all-in-one οθόνη τηλεδιασκέψεων της LG

Το LG OneQuick Works έλαβε πιστοποίηση Zoom

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η λύση LG One:Quick Works, η all-in-one οθόνη τηλεδιασκέψεων (μοντέλο 55CT5WJ) είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας που κερδίζει την πιστοποίηση Zoom Rooms.

Το One:Quick Works είναι μια λύση που κάνει την επαγγελματική επικοινωνία πολύ πιο άνετη και εύκολη, απλοποιεί τις παρουσιάσεις και ενισχύει την παραγωγικότητα. Η νέα πιστοποίηση Zoom Rooms καθιστά σαφές στους τελικούς χρήστες ότι οι δυνατότητες της Zoom και της LG είναι πλήρως βελτιστοποιημένες. Επίσης, έχοντας λάβει το reddot Design Award 2021™, η συγκεκριμένη all-in-one λύση, με οθόνη 55" και αμέτρητες ισχυρές λειτουργίες, απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που αναζητούν σύγχρονα εργαλεία, υψηλής απόδοσης για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους.

Η απόλυτη αυτή ψηφιακή εργαλειοθήκη περιλαμβάνει ενσωματωμένο υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα Windows, κάμερα ανάλυσης 4K UHD, μικρόφωνο, ηχείο και έναν ψηφιακό πίνακα για εύκολη ρύθμιση της τηλεδιάσκεψης.

Ένα ακόμη ξεχωριστό χαρακτηριστικό του One:Quick Works είναι το Smart Auto Focus. Εστιάζει αυτόματα στον ομιλητή και λαμβάνει καθαρά τις φωνές σε απόσταση έως και έξι μέτρα με ελάχιστο θόρυβο στο παρασκήνιο, ενώ η κάμερα ανάλυσης 3.840 x 2.160 παρακολουθεί και εστιάζει αυτόματα σε κάθε ομιλητή.

Τέλος, η μέθοδος εγκατάστασης μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τον περιβάλλοντα χώρο και τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη. Υπάρχει η δυνατότητα επίτοιχης τοποθέτησης για μέγιστη αξιοποίηση του χώρου ή εγκατάστασης με βάση.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis
1ο Φεστιβάλ STEAM στο Noesis

Eπιλέξτε την εξωσχολική δραστηριότητα που ταιριάζει περισσότερο στα παιδιά σας

Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis
Μπλε Πανσέληνος: Βραδιά αστροπαρατήρησης στο Noesis

Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλη την οικογένεια

Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης
Ο κόσμος της τεχνολογίας στο TechPro Academy Θεσσαλονίκης

H υποβολή των αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει

Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte
Ολοκληρώθηκε το TechSaloniki2023 fueled by Deloitte

Το TechSaloniki2023 συγκέντρωσε όλη την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Gaming monitor LG 27GR75Q-B
Gaming monitor LG 27GR75Q-B

Με 165Ηz ρυθμό ανανέωσης και 1ms χρόνο απόκρισης αυξάνει τις πιθανότητες σου για τη νίκη
© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge