ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
4-9-2018

"Misery" του Στίβεν Κινγκ στο Θέατρο Αυλαία

Από τις 24 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Misery παρακολουθούμε την ιστορία του επιτυχημένου συγγραφέα Πωλ Σέλντον, ο οποίος μετά από ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, σώζεται από την "Νούμερο 1" θαυμάστρια του Άννι Γουίλκς με αποτέλεσμα να ξυπνήσει παγιδευμένος στο σπίτι της. Ενώ αναρρώνει, η Άννι διαβάζει κρυφά το χειρόγραφο με το καινούριο του μυθιστόρημα, όπου ανακαλύπτει με οργή ότι ο Πωλ έχει "σκοτώσει" την αγαπημένη της ηρωίδα, την Misery. Ως εκ τούτου, τον εξαναγκάζει να γράψει ένα νέο βιβλίο όπου η Misery "επανέρχεται στη ζωή". Εκείνη την στιγμή ο Πωλ συνειδητοποιεί την παραφροσύνη της Άννι καθώς και το ότι δεν έχει καμία πρόθεση να τον απελευθερώσει ποτέ. 

Η συμπεριφορά της τον οδηγεί στο σημείο να ξεκινήσει να γράφει το βιβλίο, ωσάν να εξαρτάται η ζωή του από το πότε θα το τελειώσει. Και πράγματι έτσι είναι. Εάν ο Πωλ δεν καταφέρει να τηρήσει τις προθεσμίες που του έχει βάλει η Άννι, βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Σκηνοθεσία - Δραματολογική Επεξεργασία: Τάκης Τζαμαργιάς

Παίζουν: 
Ρένη Πιττακή, Λάζαρος Γεωργακόπουλος

Διάρκεια: 140 λεπτά

Οι ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Θέατρο Αυλαία στο τηλέφωνο 2310 237700.


 



Events και Alerts από αυτή την καταχώρηση

Θέατρο Αυλαία

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά

Στο Metropolitan The Urban Theater μόνο για δύο παραστάσεις

«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία
«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία

Για λίγες παραστάσεις


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge