ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
9-4-2019

Το Θέατρο Αμαλία προχωράει σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν

Στη Θεσσαλονίκη παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης

Το Θέατρο Αμαλία προχωράει σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν

Μια νέα εποχή ξημερώνει για το Θέατρο Αμαλία. Στα πλαίσια της αναγέννησης του και της επαναλειτουργίας του ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν μετά από συμφωνία του κ. Μάνου Πετούση, καλλιτεχνικού διευθυντή του Θεάτρου Αμαλία, με την κ. Κάλμπαρη, καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης.

Η Μαριάννα Κάλμπαρη, καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης, και ο Μάνος Πετούσης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Αμαλία, συμφώνησαν σε μία μόνιμη συνεργασία. Έτσι από την ερχόμενη σεζόν, για πρώτη φορά στην ιστορία του Θεάτρου Τέχνης αλλά και στην καλλιτεχνική - θεατρική ιστορία της πόλης της Θεσσαλονίκης, θα μεταφέρονται στο θέατρο Αμαλία οι παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης.

"Επιθυμία μας είναι η συμβολή μας στην πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης και στη γνωριμία του θεατρόφιλου κοινού της Θεσσαλονίκης με τη σύγχρονη καλλιτεχνική παραγωγή του ιστορικού Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν, που συνεχίζει να δημιουργεί τη δική του ιστορία στην πόλη της Αθήνας." αναφέρει χαρακτηριστικά το Θέατρο Αμαλία.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά

Στο Metropolitan The Urban Theater μόνο για δύο παραστάσεις


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge