ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
9-5-2019

Ολοήμερο Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για παιδιά

Από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος

Ολοήμερο Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι για παιδιά

Από τις 18 Ιουνίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2019, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, για τέταρτη χρονιά, προσκαλεί τους «μικρούς καλλιτέχνες» της πόλης σ’ έναν κόσμο έκφρασης και φαντασίας, έναν κόσμο που αναπτύσσει τη δημιουργικότητά τους και απελευθερώνει τα συναισθήματα τους μέσα από τις εικαστικές και παραστατικές τέχνες. Μέχρι σήμερα 2500 παιδιά πέρασαν από τα ολοήμερα καλλιτεχνικά εργαστήρια του ΚΘΒΕ και το ταξίδι συνεχίζεται!

Μια ομάδα από έμπειρους παιδαγωγούς συντονίζουν, με τη συνεργασία ηθοποιών του ΚΘΒΕ, έντεκα (11) διαφορετικές θεματικές εβδομάδες για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας −με ειδικά τμήματα για παιδιά ηλικίας 4-5 ετών, 6-7 ετών, 8-9 ετών και 10-11 ετών− με συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως: ξεναγήσεις σε χώρους του θεάτρου, διαδραστικούς περιπάτους (πολιτιστικές-εκπαιδευτικές δράσεις σε χώρους εκτός θεάτρου), μουσική, χορό-κίνηση, σκηνογραφία, θέατρο, αφήγηση, προβολές, ζωγραφική, ειδικές κατασκευές.
 
Εγγραφές από τις 13 Μαΐου 2019.




Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά

Στο Metropolitan The Urban Theater μόνο για δύο παραστάσεις


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge