ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
3-6-2019

Kenophania: The Origin Story of Tragoe Damon

Στο Bensousan Han

Kenophania: The Origin Story of Tragoe Damon

Το Καινοφάνεια (Kenophania) είναι μια σκοτεινή θεατρική παράσταση με μουσική και χορό, που εξιστορεί το origin story του Τράγκου Ντέιμον (Tragoe Damon), ενός ηλικιωμένου παγανιστή που πέρασε όλη του τη ζωή αναζητώντας τι χρειάζεται για να γίνεις πραγματικός καλλιτέχνης.

Η ιστορία του Tragoe εκτυλίσσεται λίγο περίεργα: ξεκινάει όταν είναι ήδη ηλικιωμένος και καθιερωμένος ως καλλιτέχνης, και τελειώνει όταν είναι νέος, αθεράπευτα ονειροπόλος, και τραγικά ανήμπορος.
 
Σε αυτό το ταξίδι προς τα πίσω, ανακαλύπτουμε το παρελθόν του Tragoe: τα πολλά εμπόδια που μπήκαν στον δρόμο του, τον μοναδικό πραγματικό σύμμαχό του - μια μυστηριώδη φιγούρα με μανδύα - και ένα σαδιστικό τέρας που θέλει μόνο την αποτυχία του Tragoe.
 
Εδώ θα σας προειδοποιήσουμε: μην περιμένετε άλλη μια ιστορία με happy ending. Και ίσως σας ζητηθεί να πάρετε και μέρος σ’ αυτή. Αν δεν αντέχει το στομάχι σας κάτι τέτοιο, τότε καλύτερα να μείνετε σπίτι.
 
Ετοιμαστείτε να βιώσετε μια μοναδική ιστορία γεμάτη μυστικισμό, τελετουργικά, χορευτές, και παγανιστική folkwave μουσική που θα σας διασκεδάσει και θα σας ωθήσει να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου 2019
Στις 21:30

Πού?

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 13 ευρώ
Eισιτήρια μέσω τού Eventbrite

Επικοινωνία
6984244577

Μπενσουσαν Χαν (Bensousan Han)

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά

Στο Metropolitan The Urban Theater μόνο για δύο παραστάσεις

«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία
«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία

Για λίγες παραστάσεις


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge