ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
29-9-2019

Teatro Delusio των Familie Flöz

Στο πλαίσιο των 54ων Δημητρίων

Teatro Delusio των Familie Flöz

To Teatro Delusio δημιουργεί θέατρο μέσα από το θέατρο. Ένας φαντασιακός θίασος επιδίδεται σε συναρπαστικές μάχες, θανάσιμες ίντριγκες και σπαραξικάρδιες άριες κλασικών έργων. Από παράσταση σε παράσταση, το σχήμα απολαμβάνει τον καλλιτεχνικό θρίαμβο. Στην άλλη πλευρά, τρεις τεχνικοί εργάζονται στο σκοτάδι του παρασκήνιου. Οι ζωές τους, συνήθως αδιόρατες, ξαφνικά προβάλουν στο φως.

Οι Familie Flöz συνθέτουν μια μικρή οικογένεια, της οποίας σπίτι είναι το ίδιο το θέατρο. Σταρ της σκηνής και άοκνοι βοηθοί πασχίζουν για την ευτυχία, καθένας στο δικό του σύμπαν, χωρισμένο από ένα λιτό σκηνικό.

To Teatro Delusio αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία του πλέον καταξιωμένου θιάσου μάσκας της Γερμανίας, μια παράσταση για την τέχνη του να λέγονται τα πάντα χωρίς να ειπωθεί η παραμικρή λέξη.

Καταξιωμένοι διεθνώς, οι Familie Flöz έχουν ερμηνεύσει σε 34 χώρες του κόσμου, ενώ η δουλειά τους έχει απασχολήσει τα σημαντικότερα ΜΜΕ, από τον Guardian και τη Le Monde, έως την El Mundo, τον Scotsman και την Die Welt.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019
Στις 21:00

Πού?
Παλιά Δημοτικά Σφαγεία
26ης Οκτωβρίου 35

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Μειωμένο: 8 ευρώ

Επικοινωνία
2313318203

Labattoir - Παλιά Δημοτικά Σφαγεία

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά

Στο Metropolitan The Urban Theater μόνο για δύο παραστάσεις


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge