ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
29-10-2019

Παράσταση από την ομάδα Ελληνικό Playback Θέατρο

Στο πλαίσιο διημερίδας Νοσηλευτικής

Παράσταση από την ομάδα Ελληνικό Playback Θέατρο

«Συνδυάζοντας την επιστήμη με το όραμα», έχει τίτλο η διημερίδα Νοσηλευτικής που διοργανώνουν τα Σωματεία Νοσηλευτικού Προσωπικού Α’ και Β’ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στο πλαίσιο της διημερίδας, η ομάδα Ελληνικό Playback Θέατρο συμμετέχει με παράσταση την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 14.30, σε αίθουσα του GRAND HOTEL PALACE στην Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα Ελληνικό Playback Θέατρο δραστηριοποιείται δίνοντας παραστάσεις σε συνέδρια, ημερίδες και παρόμοιες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε εργασιακούς χώρους, σχολεία, πανεπιστήμια, ιδρύματα, κοινωνικούς χώρους κ.ά.

Έχει δώσει ένα νέο πνεύμα στην υποκριτική, αφού οι παραστάσεις τους είναι κάθε φορά μοναδικές λόγω του αυτοσχεδιαστικού χαρακτήρα αυτού του είδους θεάτρου.

Σε κάθε παράσταση διαφορετικοί θεατές αφηγούνται τις προσωπικές ιστορίες τους που ανα-δημιουργούνται (Play-back) από τους ηθοποιούς που τις ζωντανεύουν με τον δικό τους καλλιτεχνικό τρόπο, με την υποστήριξη του συντονιστή και του μουσικού της ομάδας.

Σχετικό Link

Grand Hotel Palace

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά

Στο Metropolitan The Urban Theater μόνο για δύο παραστάσεις


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge