ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
17-11-2019

«Διαβάστηκε» με τον Ανδρέα Πασπάτη

Στο Θέατρο Σοφούλη για μία μόνο παράσταση

«Διαβάστηκε» με τον Ανδρέα Πασπάτη

Ο Ανδρέας Πασπάτης, ένας κωμικός με μεγάλη πορεία στην ελληνική stand up comedy σκηνή, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης του παράστασης (“Τσάι Party”), επανέρχεται δυναμικά με την ολοκαίνουργια solo stand up comedy παράστασή του με τίτλο “Διαβάστηκε”, την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Θέατρο Σοφούλη.

Στέλνετε και εσείς μηνύματα και η απάντηση που παίρνετε είναι ότι “διαβάστηκε”; Νιώθετε ότι μιλάτε μόνο εσείς και κανεις δεν θέλει να μιλαει σε εσάς; Μην απελπίζεστε! Ο Ανδρέας Πασπάτης, έρχεται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, κάθε Τετάρτη του Νοέμβρη, με 80 λεπτά καταιγιστικής κωμωδίας, μιλώντας για καθημερινά θέματα από στοιχήματα και σοσιαλ μιντια μέχρι τη λαϊκή, τους γιατρους και πολλά άλλα, χωρίς αυτή τη φορά να χρειάζεται εσείς να απαντάτε.

Με έξυπνο χιούμορ, γρήγορες εναλλαγές θεματολογιών και εύστοχη τοποθέτηση, ο Ανδρέας Πασπάτης σχολιάζει και καυτηριάζει την πιο αστεία πλευρά της καθημερινότητάς σε μια παρασταση που σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε.

Λίγα λόγια για τον κωμικό:
O Ανδρέας Πασπάτης ασχολείται επαγγελματικά με το Stand Up Comedy από το 2007. Μετράει συνεχείς παραστάσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του comedy central στο Λονδίνο και η πρώτη solo του παρασταση «Τσάι Party» παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία το 2017 και 2018 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία και εξωτερικό. Διοργάνωσε και συμπαρουσίασε το 2015 το πρώτο stand up comedy battle, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και το 2016 το πρώτο ζωντανό comedy talk show “The Comedians”. 

Ακόμα, έχει πάρει μέρος σε διοργανώσεις όπως το «Stand up for U», διάφορα Tedx, και αποτέλεσε παρουσιαστής του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Έχει υπάρξει ιδρυτής και πρόεδρος του Brunel University Comedy Society(London) και πλέον συνδιοργανώνει το Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Open Mic.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης: 21.00
Διάρκεια: 80’

Πού?
Θέατρο Σοφούλη
Τραπεζούντος 5 και Σοφούλη, Καλαμαριά

Εισιτήρια
Γενική είσοδος από 10 ευρώ

Επικοινωνία
2310 423925

Θέατρο Σοφούλη

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία
«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία

Για λίγες παραστάσεις

«To κορίτσι μου» με τον Γιώργο Παράσχο στο Θέατρο Αμαλία
«To κορίτσι μου» με τον Γιώργο Παράσχο στο Θέατρο Αμαλία

Ένας μονόλογος βασισμένος σε αληθινή ιστορία


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge