ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
2-5-2020

Ψηφιακά θα απονεμηθούν τα 10α επετειακά Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης

Ακυρώνεται η Τελετή Απονομής

Ψηφιακά θα απονεμηθούν τα 10α επετειακά Θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης

Η Οργανωτική Επιτροπή των 10ων θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης, εξαντλώντας κάθε χρονικό περιθώριο, αναγκάζεται με μεγάλη της λύπη, να ακυρώσει τη φετινή επετειακή απονομή των 10ων θεατρικών Βραβείων.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν τα εξής:

"Η πρωτοφανής κατάσταση που ζούμε τους τελευταίες μήνες σε παγκόσμια κλίμακα με δυστυχώς τραγικές συνέπειες, είχε ως επακόλουθο να πληγούν ανεπανόρθωτα και όλες οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ως εκ τούτου και με αβέβαιο μέλλον καθίσταται αδύνατη κάθε είδους δραστηριότητα, όπως και η προγραμματισμένη Τελετή Απονομής Βραβείων που είχε προγραμματιστεί για τη Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 στο κινηματοθέατρο Κολοσσαίον καθώς προέχει η ασφάλεια συντελεστών και θεατών.

Ωστόσο τα 10 Θεατρικά Βραβεία θα απονεμηθούν την ίδια ημερομηνία (02/06/2020) αλλά ψηφιακά. 

Για το σκοπό αυτό, τα Θ.Β.Θ. οργανώνουν την ημέρα εκείνη ψηφιακή μετάδοση αποτελεσμάτων που εκτός των νικητών θα παρελάσουν αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου. Σημειώνεται πως θα διεξαχθούν κανονικά οι 2 τελευταίες ηλεκτρονικές ψηφοφορίες για τα 3 Βραβεία Κοινού.
(αναλυτικές πληροφορίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα).

Για την επετειακή μας βραδιά είχαμε ετοιμάσει μια μεγάλη θεατρική γιορτή, με τιμώμενα πρόσωπα, πολλούς επώνυμους καλεσμένους και μουσικοθεατρικά δρώμενα που θα πλαισίωναν την κοινή αγάπη μας στους ανθρώπους που δίνουν την ψυχή τους για το θέατρο. 

Όσα δεν μπορέσαμε φέτος να πραγματοποιήσουμε, υποσχόμαστε να τα απολαύσουμε διπλά του χρόνου.

Μέχρι τότε, μένουμε ασφαλείς.

Τέλος, τα ΘΒΘ συμπαρίστανται στον κλάδο του Θεάματος και Ψυχαγωγίας που πλήττονται ανεπανόρθωτα από την πανδημία, με την ευχή να δικαιωθούν όλες οι απαιτήσεις τους και να επιστρέψουν όσο το δυνατό γρηγορότερα στα δημιουργικά τους καθήκοντα."

Οργανωτική Επιτροπή Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία
«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία

Για λίγες παραστάσεις

«To κορίτσι μου» με τον Γιώργο Παράσχο στο Θέατρο Αμαλία
«To κορίτσι μου» με τον Γιώργο Παράσχο στο Θέατρο Αμαλία

Ένας μονόλογος βασισμένος σε αληθινή ιστορία


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge