ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
19-1-2021

«Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά σε online streaming!

Η παράσταση που έσπασε τα ταμεία σε όλη την Ελλάδα

«Βερβερίτσα» του Νίκου Μουτσινά σε online streaming!

Η People Entertainment Group παρουσιάζει την παράσταση που έσπασε τα ταμεία σε όλη την Ελλάδα! Η «Βερβερίτσα» ετοιμάζει την πρώτη της διαδικτυακή προβολή, διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο!

Η απίστευτη φαρσοκωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού και τη Ματίνα Νικολάου, υπόσχεται απροσποίητο και άφθονο γέλιο. Ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, pop art σκηνικά, εντυπωσιακοί φωτισμοί και ευφάνταστα κοστούμια συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό της παράστασης!

«Βερβερίτσα»: θηλυκό, μικρό θηλαστικό της οικογένειας των σκίουρων… ή αλλιώς μια παράδοξη ιστορία καθημερινής τρέλας!


Λίγα λόγια για το έργο

Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομακτικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και στη γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος. 

Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), όπου ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή, την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή και την Αινχόνχεν (Νικόλ Παναγιώτου) η οποία μιλάει όλες τις γλώσσες του κόσμου! Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;

Το έργο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε μετρ της μαύρης κωμωδίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πότε?
Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021
Η είσοδος  στη σελίδα προβολής της παράστασης δύναται να πραγματοποιηθεί όποια στιγμή της ημέρας επιθυμείτε (από 00:01 έως 23:59). Από τη στιγμή που θα κάνετε είσοδο στη σελίδα προβολής έχετε στη διάθεσή σας 200' για να δείτε την παράσταση.

Πού?
https://www.viva.gr/tickets/streaming/352474/   (23 Ιανουαρίου)
https://www.viva.gr/tickets/streaming/352475/   (24 Ιανουαρίου)

Εισιτήρια
12,99 ευρώ
https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/ververitsa/
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία
«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία

Για λίγες παραστάσεις

«To κορίτσι μου» με τον Γιώργο Παράσχο στο Θέατρο Αμαλία
«To κορίτσι μου» με τον Γιώργο Παράσχο στο Θέατρο Αμαλία

Ένας μονόλογος βασισμένος σε αληθινή ιστορία


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge