ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
26-9-2022

H πολιτική ιλαροτραγωδία «Πάτα το κουμπί» στη Θεσσαλονίκη

Στο Θέατρο «Αμαλία»

H πολιτική ιλαροτραγωδία «Πάτα το κουμπί» στη Θεσσαλονίκη

Ενημέρωση: Η θεατρική παράσταση «Πάτα το κουμπί», η οποία ήταν προγραμματισμένη στο θέατρο Αμαλία για την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου αναβάλλεται, για λόγους υγείας.

H πολιτική ιλαροτραγωδία «Πάτα το κουμπί», του Άγγελου Πυριόχου ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και φιλοξενείται για δύο παραστάσεις στο Θέατρο «Αμαλία», τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Σε μια πρωτεύουσα που θα μπορούσε να είναι η Αθήνα αλλά δεν είναι. Μια οικογένεια με όλα τα προβλήματα που έχουν όλες οι ελληνικές οικογένειες, αλλά δεν είναι μόνο αυτές, γιατί η κρίση είναι παγκόσμια, προσπαθεί να ζήσει σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα, με μια κόρη που φτιάχνει μολότοφ, έναν πατέρα που είναι φτυστός ο... το κρατάμε μυστικό και μια μάνα του σχοινιού και της εκκλησίας. Τι μπορεί να συμβεί όταν ο «φτυστός» μπαίνει στο σπίτι όταν λείπει ο σωσίας του; Αλλάζει συνειδήσεις η αλαζονεία της εξουσίας; Και ποιος θα πατήσει το κουμπί;

Κείμενο: Άγγελος Πυριόχος. Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Μπουγιούρης. Παίζουν: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου. Σκηνικά - κοστούμια: Από Κοινού. Μουσική επιμέλεια: Panos Tziniotis Sextet. Φωτισμοί: Γιώργος Ζιώγαλας. Βοηθός σκηνοθέτη - γραφιστικά: Κωνσταντίνος Καραγιάνης. Εκτέλεση κοστουμιών: Ελένη Κομνηνού. Hair stylist: Ζωή Σκανδάμη.

Γενική είσοδος 15 ευρώ, μειωμένο 13 ευρώ (φοιτητές, άνεργοι, ΑμεΑ).
Events και Alerts από αυτή την καταχώρηση

Θέατρο Αμαλία

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά

Στο Metropolitan The Urban Theater μόνο για δύο παραστάσεις

«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία
«Στα Άκρα» στο Θέατρο Αμαλία

Για λίγες παραστάσεις


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge