ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
29-5-2023

«Αύριο»: Θεατρομουσικές φιλοσοφούρδες στη Μικρή Σκηνή

Με τον Σταμάτη Γαρδέλη και τη Μαρία Κουταβά

«Αύριο»: Θεατρομουσικές φιλοσοφούρδες στη Μικρή Σκηνή

Η “Μικρή Σκηνή” έχει τη χαρά να υποδεχτεί τους Σταμάτη Γαρδέλη και Μαρία Κουταβά, στη μουσικοθεατρική παράσταση “Αύριο”, την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, στις 21.30.

Αρχίζει η παράσταση! η φάρσα; η κομεντί;
Τι κοινό μπορεί να έχουν ένας ξερόλας, ένας αστροφυσικός, μια γυναίκα που κρύβεται, μια γυναίκα που δεν επικοινωνεί, ένας διευθυντής φυλακών, ένας σκηνοθέτης με την συνεργάτη του (ουπς σόρυ) βοηθό του και ένα βουβό μεν πρωταγωνιστικό δε ζευγαράκι; Είναι όλοι οι πολλαπλοί επτά που κρύβει ο καθένας μας μέσα του!

Στην παράσταση πείραμα “ΑΥΡΙΟ” οι θεατές- θαμώνες- "ηθοποιοί"- πότες, καλούνται να συμμετέχουν δια δραστικά στην διαμόρφωση μιας μελλοντικής παράστασης που σημειολογικά λαμβάνει χώρα στις μικτές πτέρυγες μιας φυλακής. Μια δίωρη καινοτόμος παράσταση, στημένη με την φιλοσοφία του bar-theater που διεγείρει το πνεύμα, απελευθερώνει τις αισθήσεις, χαρίζει γέλιο και συνειρμικά με την πάροδο της ώρας οδηγεί τον κάθε θεατή να ανακαλύψει τον χαρακτήρα που υπερισχύει περισσότερο μέσα του...

Το “Αύριο” είναι ένα έργο που θα συγχρονίσει τα μαγνητικά πεδία από κάθε παράσταση και θα αναστείλει την προσπάθεια ισοπέδωσης της ατομικότητας.

Θέατρο, τραγούδι, γέλιο, προβληματισμός σε ένα έργο που δεν ακολουθεί την πεπατημένη ενός κλειστού θεατρικού χώρου αλλά καινοτομεί ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα σε Bar και κυκλώνει τους θαμώνες κάνοντας τους μέλη του θιάσου!
Η τέχνη εξάλλου δεν περιορίζεται στα στενά όρια των τοίχων !

Κείμενο, σκηνοθεσία: Σταμάτης Γαρδέλης
Παίζουν και τραγουδούν: Σταμάτης Γαρδέλης, Μαρία Κουταβά

Η “Μικρή Σκηνή” είναι μια νέα μουσική και θεατρική σκηνή, χώρος πολιτισμού που στεγάζεται στο ιστορικό στούντιο "Αγροτικόν" στην Κ. Τούμπα και ξεκινάει με μεγάλα όνειρα να προσφέρει πολιτισμό και ψυχαγωγία στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Στόχος της είναι να φιλοξενεί συναυλίες διαφόρων ειδών μουσικής, θεατρικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά, σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Πότε?
Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
Στις 21.30

Πού?
Μικρή Σκηνή
Επταλόφου 14, Κ. Τούμπα

Εισιτήρια
Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Επικοινωνία - κρατήσεις

6944 503542
Events και Alerts από αυτή την καταχώρηση

Μικρή Σκηνή

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά
«Μαχαίρι στο κόκαλο» του Κώστα Μουρσελά

Στο Metropolitan The Urban Theater μόνο για δύο παραστάσεις


Events
Η ατζέντα της ημέρας

Ο,τι συμβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη θα το βρεις εδώ



© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge