ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25/11/2013

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ισχυρή δέσμευση στη Θεσσαλονίκη

Μεθοδευμένη εκστρατεία σε βάρος της

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Ισχυρή δέσμευση στη Θεσσαλονίκη

Για μεθοδευμένη εκστρατεία σε βάρος της κάνει λόγο η Coca-Cola Τρία Έψιλον. Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι του Σωματείου εργαζομένων Θεσσαλονίκης - συμπεριλαμβανομένης της ΠΟΕΕΠ, εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, εξαπολύουν συστηματικά ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον της.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον καταδικάζει αυτή τη μεθοδευμένη εκστρατεία συκοφάντησής της και δηλώνει τα εξής:

- Η Coca-Cola Τρία Έψιλον διατηρεί την ισχυρή δέσμευσή της για σταθερή και ουσιαστική παρουσία και συνεχή προσφορά στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα και δεν επιτρέπει την οποιαδήποτε αμφισβήτηση αυτού του γεγονότος.

- Το 98% των προϊόντων που διακινεί η εταιρεία στην ελληνική αγορά, και συνεπώς και στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, παράγεται στην Ελλάδα.

- Οι ισχυρισμοί για μεταφορά δραστηριοτήτων ή τμημάτων εκτός Ελλάδος (και πιο συγκεκριμένα στη Βουλγαρία), για μη τήρηση νόμιμων διαδικασιών κατά τη διακίνηση των προϊόντων, για εισαγωγή προϊόντων από τη Βουλγαρία, είναι αναληθείς και άκρως δυσφημιστικοί. Οι ισχυρισμοί αυτοί παραπλανούν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και άλλων περιοχών στη χώρα, καθώς επίσης και εκπροσώπους αρχών και θεσμών της χώρας και έχουν ως μοναδικό στόχο να πλήξουν την εικόνα και το κύρος της εταιρείας.

- Σε κάθε περίπτωση, η Coca-Cola Τρία Έψιλον λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να προστατεύσει την ίδια την εταιρεία, όλους τους εργαζόμενούς της στην Ελλάδα, καθώς και τα εκατομμύρια καταναλωτών που την εμπιστεύονται, ενώ θα συνεχίσει να παράγει και προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και να αποτελεί ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας και επιχειρηματικής κοινότητας.

- Αναφορικά με την πρόσφατη αλλαγή στον τρόπο διανομής των προϊόντων της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη -δηλαδή, διακίνηση των προϊόντων μέσω εξωτερικών συνεργατών- υπενθυμίζεται ότι η απόφαση σχετίζεται με την εφαρμογή του μοντέλου που ακολουθείται εδώ και χρόνια στην υπόλοιπη Ελλάδα.

- Η εταιρεία είχε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες τα τελευταία δύο χρόνια, εξαντλώντας κάθε περιθώριο προκειμένου να βρεθεί λύση με αμοιβαία οφέλη τόσο για την εταιρεία όσο και τους εργαζόμενους του τμήματος διανομής, χωρίς όμως να βρει καμία ανταπόκριση από τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Από το 2011, η εταιρεία είχε καταθέσει συνολικά 4 προτάσεις, με βασικό άξονα τη συνέχιση της συνεργασίας τους με την εταιρεία, αναλαμβάνοντας τη διανομή των προϊόντων ως ανεξάρτητοι οδηγοί, διατηρώντας δηλαδή ουσιαστικά εγγυημένη την εργασία τους μέχρι και πέντε χρόνια. Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία θα παρείχε τα φορτηγά και θα αναλάμβανε όλα τα έξοδα που θα προέκυπταν από την αλλαγή αυτή.

- Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται ενεργά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, που αποτελεί την έδρα της εταιρείας για τη Βόρειa Ελλάδα, από το 1971, ενώ συνεχίζει αδιάκοπα να συνεισφέρει ενεργά και ουσιαστικά στην τοπική οικονομία και κοινωνία. Σήμερα στη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία απασχολεί 200 εργαζόμενους και συνεργάζεται με περίπου 7.500 επιχειρήσεις (συνολικά 23.000 στη Βόρεια Ελλάδα). Παράλληλα, αποτελεί σημαντικό αγοραστή υπηρεσιών, πρώτων υλών και άλλων υλικών από τοπικούς προμηθευτές, ενώ έχει υλοποιήσει περισσότερες από 150 κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις, υποστηρίζοντας περίπου 200.000 πολίτες μόνο τα τελευταία τρία χρόνια.

Λίγα λόγια για την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 44 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην κατηγορία των μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 98% των προϊόντων της. Αποτελεί μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC, του δεύτερου μεγαλύτερου εμφιαλωτή, παγκοσμίως, προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company, αλλά και αναψυκτικών προϊόντων εν γένει, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 581 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον παράγει, διανέμει και εμπορεύεται προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, ο έτοιμος προς πόση καφές illycafe και τα mixers Schweppes), καθώς και δικά της προϊόντα, που περιλαμβάνουν τις καινοτόμες σειρές χυμών Amita και Frulite, το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ και τα snacks TSAKIRIS. Επιπλέον, στα προϊόντα, σε συνεργασία και με άλλες εταιρείες, συγκαταλέγονται τα mixers Tuborg και τα ενεργειακά ποτά Monster.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge