ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26/11/2013

Σε νέες απεργίες το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Coca Cola 3E Θεσσαλονίκης

Mε αίτημα την άμεση επαναπρόσληψη 33 απολυμένων

Σε νέες απεργίες το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Coca Cola 3E Θεσσαλονίκης

Έκτακτη Γενική Συνέλευση- Απεργιακή Συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα Τρίτη 26/11 οι απεργοί του «Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Coca Cola 3E Θεσσαλονίκης» στο χώρο του εργοστασίου στη Νέα Ραιδεστό.

Στη συνέλευση συμμετείχαν μέλη του σωματείου των εργαζομένων καθώς και η Διοίκηση της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών (Π.Ο.Ε.Ε.Π.).

Κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκε, μετά από μυστική ψηφοφορία, η κήρυξη τριών 24ωρων Απεργιών από ώρα 18.01 της 27/11/2013 έως η ώρα 18.00 της 30/11/2013 με αίτημα «την άμεση επαναπρόσληψη των 33 άδικα απολυμένων συναδέλφων μας».

Παράλληλα σε ανκοίνωση- γνωστοποίηση τους, τονίζουν πως «Η Διοίκηση της Coca Cola Τρία Έψιλον επανήλθε με νέα πολυσέλιδη αγωγή (62 σελίδες) εναντίον των απολυμένων απεργών του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης, που παραλήφθηκε χθες αργά το απόγευμα και εκδικάζεται αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης».

«Εμείς οι απεργοί δηλώνουμε ότι η προσπάθεια ποινικοποίησης του δίκαιου αγώνα μας από την πλευρά της εταιρείας θα πέσει στο κενό και η προσπάθεια εκφοβισμού μέσω των δικαστικών προσφυγών δε θα περάσει», τονίζουν στη συνέχεια.

«Δεν μας πτοούν οι πρακτικές της Coca Cola, δε μας λυγίζουν και με όπλο την αμέριστη συμπαράσταση και τη στήριξη του αγώνα μας από το καταναλωτικό κοινό όλης της Ελλάδας, όπως αναγκάζεται να παραδεχθεί δημόσια και η ίδια η διεύθυνση της εταιρείας στη νέα αγωγή της, συνεχίζουμε με μεγαλύτερη υπομονή και επιμονή το δίκαιο αγώνα μας μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο της Θεσσαλονίκης», τονίζουν στη συνέχεια.

Παράλληλα, καλούν για άλλη μια φορά το λαό της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας «να συμπαρασταθεί στο δίκαιο και τίμιο αγώνα μας απέναντι στον πολυεθνικό κολοσσό, που είναι ταυτόχρονα και αγώνας για τη στήριξη της εθνικής και τοπικής οικονομίας».

left.gr
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge