ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13-5-2015

Επίτιμη διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ η Κική Δημουλά

Η τελετή αναγόρευσης ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη

Επίτιμη διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ η Κική Δημουλά

Με «καταρρακτώδη συγκίνηση – ντροπή» και λεπτομερή απαρίθμηση των «αμέτρητων» προσόντων που δεν έχει, η ποιήτρια Κική Δημουλά ξεστόμισε «το απερίσκεπτα θρασύ «ναι» της», στην προ διετίας (Ιούλιος του 2013) απόφαση του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) να της απονείμει τον τίτλο του επίτιμου διδάκτορα.

Η τελετή αναγόρευσης ορίστηκε για την επόμενη Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών της παλαιάς Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, στις 7 το απόγευμα.

«Ο υπαινικτικός της, οντολογικός – ποιητικός, λόγος είναι κατ” εξοχήν θεολογικός. Και οι ρίζες της Θεολογίας είναι κατ” εξοχήν ποιητικές» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ Χρυσόστομος Σταμούλης, με πρόταση του οποίου αποφασίστηκε η επιτιμοποίηση της ποιήτριας.

Τιμημένη σε σειρά κρατικών βραβείων για το σύνολο του έργου της, η Κική Δημουλά αναγορεύεται για πρώτη φορά σε επίτιμη διδάκτορα τμήματος πανεπιστημιακής σχολής.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge