ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16-12-2015

Μπουτάρης: θεατρίνος ο καστανάς..

Ο δήμαρχος υπεραμύνθηκε των κινήσεων των αστυνομικών

Μπουτάρης: θεατρίνος ο καστανάς..

Αντιγράφουμε από το lifo.gr:

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το site voria.gr, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, απευθυνόμενος στο δημοτικό συμβούλιο, πήρε θέση για το θέμα της σύλληψης του καστανά της πλατείας Αριστοτέλους.

Όπως είπε ο δήμαρχος, η συνήθεια του συγκεκριμένου καστανά να μην πληρώνει ποτέ, είναι γνωστή. «Τον ξέρετε όλοι ποιος είναι. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του στον έλεγχο. Έχει έρθει και εδώ στο δημοτικό συμβούλιο και έχει "λιποθυμήσει" - τον θυμάστε. Είναι πάντως καλός στο θέατρο, πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος υπεραμύνθηκε των κινήσεων των αστυνομικών, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε. «Η αστυνομία δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για ό,τι συνέβη» τόνισε, σημειώνοντας πως εκείνη την ημέρα γινόταν συστηματικός έλεγχος σε όλους τους πλανόδιους. «Ο συγκεκριμένος καστανάς έχει άδεια σε ένα συγκεκριμένο σημείο, αλλά φεύγει και πάει όπου θέλει», είπε και πρόσθεσε: «Έχουμε πολλές παραβάσεις. Είναι μια κατάσταση που ξεπερνάει τα όρια της ανοχής».

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος καστανάς δεν έχει πληρώσει άδειες και εισφορές για πολλά χρόνια και τα χρέη του υπολογίζονται πλέον άνω των 150.000 ευρώ.

Πηγή: www.lifo.gr

Σχετικό Link

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge