ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20-12-2015

Ο καστανάς είναι το πρόσωπο των ημερών

Εκανε παράπονα στον Τζιτζικώστα για τον Μπουτάρη

Ο καστανάς είναι το πρόσωπο των ημερών

Το εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε το Σαββάτο ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, την παραμονή των εσωκομματικών εκλογών. Συνοδευόμενος από συνεργάτες του περπάτησε στην Τσιμισκή, στην αγορά Καπάνι και την πλατεία Αριστοτέλους, όπου τον σταμάτησε ο καστανάς, ο οποίος είναι το πρόσωπο των ημερών μετά τη σύλληψη του επειδή δεν είχε άδεια μικροπωλητή.

Ο καστανάς παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και για τον Απόστολο Τζιτζικώστα είπε ότι «είναι καλό παιδί» και του ευχήθηκε να εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ.

Στη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Τζιτζικώστας μίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και πολίτες, που εκείνη την ώρα έκαναν ψώνια ή βόλτα.

Ψήφισε ο Τζιτζικώστας

Λίγο μετά τις 9.30 άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Θεσσαλονίκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο ίδιος έστειλε μήνυμα ενότητας αλλά και αλλαγής της ΝΔ. «Τα μηνύματα που φθάνουν από όλη την Ελλάδα είναι υψηλής συμμετοχής,. Οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν να πάρουν την τύχη του κόμματος στα χέρια τους. Σήμερα αλλάζουμε σελίδα στη ΝΔ. Αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν και κρατάμε τα καλά. Προχωράμε μπροστά για ένα κόμμα σύγχρονο, ανοιχτό, δημοκρατικό, για μια ΝΔ που θα συνομιλεί με το λαό, που θα απαλλάξει τη χώρα από αυτή την επικίνδυνη κυβέρνηση», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge