ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10-8-2018

Παροδικές νεφώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία

Παροδικές νεφώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται για σήμερα Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ από ανατολικές διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Γενικά αίθριος προβλέπεται σήμερα ο καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα Ανατολικά ηπειρωτικά και τη Βόρεια Κρήτη τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι συννεφιά στα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχοπτώσεων στα Βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μπορόφ και τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Το θερμόμετρο θα δείξει έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 και τοπικά στα Ανατολικά επτά με 8 μποφόρ.

Παρόμοιο προβλέπεται να είναι το σκηνικό αύριο, Σάββατο, με γενικά αίθριο καιρό ανά τη χώρα και ισχυρούς ανέμους τοπικά στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία χωρίς αξιολόγη μεταβολή.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge