ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13-8-2018

Από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου η 83η ΔΕΘ

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας

Από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου η  83η ΔΕΘ

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ΔΕΘ, έρχεται στην 83η διοργάνωσή της, από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, να γράψει ένα ακόμα λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της.

Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός της ελληνικής οικονομίας, οι επιχειρήσεις που αναπτύσσονται από όλη την χώρα, οι ξένες συμμετοχές και ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων συνθέτουν το σκηνικό της 83ης ΔΕΘ. Τιμώμενη Χώρα στην 83η ΔΕΘ θα είναι οι ΗΠΑ και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ που «συστήνονται» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.

Ο πήχης για την 83η ΔΕΘ έχει ανέβει ακόμα ψηλότερα, μετά και τη σημαντική επιτυχία της 82ης ΔΕΘ. Είναι ενδεικτικό πως η 82η ΔΕΘ αναδείχθηκε στην μεγαλύτερη διοργάνωση της τελευταίας δεκαετίας, με 263.724 άτομα, έναντι 210.081 πέρσι, να περνούν τις πύλες της από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου του 2017.

Η τεράστια προσέλευση των επισκεπτών συνδυάστηκε με τους 1.500 εκθέτες και την μεγάλη επιτυχία της συμμετοχής της Κίνας, η οποία με 167 εκθεσιακές συμμετοχές και με πάνω από 400 άτομα επίσημη αποστολή, έθεσε νέα δεδομένα για τον θεσμό της Τιμώμενης Χώρας.

Ο έντονος επιχειρηματικός χαρακτήρας και η ενίσχυση της διεθνοποίησης αποτέλεσαν κυρίαρχα στοιχεία της «προσωπικότητας» της 82ης ΔΕΘ, όπου ήταν σύσσωμη η συμμετοχή των Επιμελητηρίων της χώρας. Οι επιμέρους ενότητες της έκθεσης κάλυψαν ένα ευρύ πεδίο ενδιαφερόντων, από την εκπαίδευση, την αυτοκίνηση, την ενέργεια μέχρι την ομορφιά, την γαστρονομία και το e-gaming, με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge