ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
13-9-2018

Διψήφιο το ποσοστό αύξησης του αριθμού των επισκεπτών της ΔΕΘ

Οι σημερινές εκδηλώσεις

Διψήφιο το ποσοστό αύξησης του αριθμού των επισκεπτών της ΔΕΘ

Ανεβάζει ρυθμούς όσο πλησιάζει προς το Σαββατοκύριακο η 83η ΔΕΘ, που καθημερινά υποδέχεται πλήθος επισκεπτών, το ενδιαφέρον των οποίων διαχέεται σε όλα τα περίπτερα της διοργάνωσης. 

Είναι ενδεικτικό πως από την πρώτη ημέρα της Έκθεσης και μέχρι και χθες το ποσοστό αύξησης του αριθμού των επισκεπτών είναι διψήφιο. Από την τεχνολογία και την καινοτομία μέχρι τη γαστρονομία και την ομορφιά και από την εκπαίδευση και τη μηχανοκίνηση μέχρι την ενέργεια και την επιχειρηματικότητα, η 83η ΔΕΘ καλύπτει ένα ευρύ πεδίο αντικειμένων, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να βρει μεταξύ πολλών επιλογών αυτό που το ενδιαφέρει.

Sold out ήταν το χθεσινό «The Mindspark», όπου ο global brand strategist, Peter Economides, ο marketing & business development leader, Tom Katsioulas από τη Silicon Valley και ο θεμελιωτής του αθωνικού management, Θοδωρής Σπηλιώτης, μοιράστηκαν τα μυστικά τους με το κοινό. Σήμερα τα masterclasses του «The Mindspark» πραγματοποιούνται στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης.

Στο μουσικό κομμάτι της 83ης ΔΕΘ η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σταύρος Ξαρχάκος μάγεψαν χθες τον κόσμο, σε μια «Συνάντηση Κορυφής», με αγαπημένα τραγούδια. Μάλιστα, η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo τίμησε τον Σταύρο Ξαρχάκο για την προσφορά του στην ελληνική μουσική.

Απόψε η μουσική εικόνα αλλάζει και στη σκηνή των Music Events θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός, για να ανεβάσει την ένταση και να ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους. Ο κόσμος μπορεί να παρακολουθεί τις συναυλίες της 83ης ΔΕΘ με το εισιτήριο της Έκθεσης.

Στο πρόγραμμα των σημερινών παράλληλων εκδηλώσεων ξεχωρίζουν η εκδήλωση της IBM «Artificial Intelligence in Action», στις 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης», στην αίθουσα «Ολυμπιάς», η εσπερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με θέμα «Ασφάλιση και GDPR: Στον λαβύρινθο υπάρχει μίτος», στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.Γερμανός», στην αίθουσα Β, η εκδήλωση «Mediation: The Example of the United States and the Greek Reality», στις 19:00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», στην αίθουσα «Αλέξανδρος» και η εκδήλωση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας «Μη Διασυνδεδεμένα Νησιά. Η πολιτική της ΕΕ για την καθαρή ενέργεια στα νησιά. Η πρόταση της ΡΑΕ για τις διασυνδέσεις των νησιών», στις 19:00, στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Για το σύνολο των σημερινών παράλληλων εκδηλώσεων μπορείτε να ενημερώνεστε στο ακόλουθο link: https://tif.helexpo.gr/el/2018_Events_Programme.

Το ωράριο της 83ης ΔΕΘ τις καθημερινές είναι 16:00 με 22:00.

Ολα τα νέα της ΔΕΘ
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης
Τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Εδέσσης

Τραυματίστηκε θανάσιμα 52χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ
Aπάτη σε βάρος εταιρείας του εξωτερικού με οικονομικό όφελος 148.000 ευρώ

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε μετά από συνεργασία της EUROPOL με τις Αρχές της Γαλλίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό

Μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Κ6 (Νεάπολης) και Κ8 (Τριανδρίας)

Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων
Ελέγχθηκαν 77 ανήλικοι στο Ωραιόκαστρο στο πλαίσιο της πρόληψης της παραβατικότητας των ανηλίκων

Σκοπός ήταν η συλλογή στοιχείων και η χαρτογράφηση της κίνησης ανηλίκων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε περιστατικά παραβατικότητας.




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge