Top
13-9-2018

Bουλευτής διαμαρτύρεται γιατί του ζητήθηκε να κόψει εισιτήριο στη ΔΕΘ!

Έστειλε και επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής

Bουλευτής  διαμαρτύρεται γιατί του ζητήθηκε να κόψει εισιτήριο στη ΔΕΘ!
fontsize

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Νίκο Βούτση, απέστειλε ο βουλευτής ν. Αττικής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας, καθώς, όπως αναφέρει, του ζητήθηκε να... κόψει εισιτήριο κατά την είσοδό του στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την επιστολή, που δημοσιεύει το voria.gr η υπεύθυνη «εξεδίωξε» τον βουλευτή, λέγοντας του να περάσει από τα ταμεία να βγάλει εισιτήριο «σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ''τζαμπατζήδων''».

Ο κ. Καβαδέλλας ενημερώνει μάλιστα πως έστειλε επιστολή και στη διοίκηση της ΔΕΘ, προκειμένου να μην του αποστείλλουν ξανά πρόσκληση, ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής του προς τον κ. Βούτση αναφέρει πως «δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία» και πως για τον ίδιο «θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο».
Σημειώνεται, ότι το αντίτιμο του εισιτηρίου που θεώρησε προσβλητικό να πληρώσει ο βουλευτής, είναι 7 ευρώ...

Ολόκληρη η επιστολή του βουλευτή:

«ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Βουλευτής Αττικής – ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

Προς τον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων 13/09/2018

Θέμα: Ανεπιθύμητοι οι Βουλευτές στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης

Αξιότιμε κε Πρόεδρε της Βουλής των Ελλήνων.

Έλαβα μία πρόσκληση να παρευρεθώ στα εγκαίνια της διεθνούς εκθέσεως Θεσσαλονίκης πλην όμως δεν κατέστη δυνατόν να παραστώ στα εγκαίνια .

Θεώρησα την πρόσκληση τιμητική και σκέφτηκα με την πρώτη ευκαιρία να πραγματοποιήσω την επίσκεψη, την 12/09/2018 ανταποκρινόμενος στην τιμή που μου έκαναν να με καλέσουν στα εγκαίνια.

Αντιμετώπισα στην έκθεση προσβλητικό και εχθρικό προς τον Κοινοβουλευτισμό περιβάλλον.

Η υπεύθυνη με εξεδίωξε λέγοντας μου να περάσω από τα ταμεία να βγάλω εισιτήριο σαν κοινός πελάτης, επισκέπτης και μου συνέστησε εκθέτοντάς με δημόσια, να δίνω το δήθεν καλό παράδειγμα πληρώνοντας το αντίτιμο της εισόδου μου όπως όλοι πράττουν, παρουσιάζοντας εννοιολογικά την περίπτωση των Βουλευτών ως ‘’τζαμπατζήδων’’.

Αρνήθηκα να αποκριθώ στην προσβολή αυτή και αποχώρησα διαμαρτυρόμενος εντόνως για την εχθρική, προσβλητική, υποτιμητική αυτή συμπεριφορά των υπευθύνων της διεθνούς έκθεσης που πηγάζει βέβαια και από την ανεπαρκή στάση των συναρμόδιων Υπουργών.

Ως εκ τούτου απέστειλα επιστολή στους διοργανωτές με την οποία ζητώ να μη μου ξαναστείλουν πρόσκληση αφού δεν είναι εις θέσιν να τιμούν το Κοινοβούλιο, τους προσκεκλημένους τους ή έστω απρόσκλητους Βουλευτές.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όταν επισκέφθηκα την FIERRA DI MILANO, μου διέθεσαν και ξεναγό τιμώντας το αξίωμα του Βουλευτή, όχι ασφαλώς το άτομο.

Εγώ προσωπικώς δεν προσήλθα στην έκθεση για να αγοράσω τρακτέρ μπογιές και εργαλεία. Προσήλθα για να τιμήσω αφ’ ενός την Θεσσαλονίκη και αφ’ ετέρου τους διοργανωτές και τους εκθέτες. Για μένα θα ήταν ασφαλώς μία ταλαιπωρία να περπατώ δυο ώρες από περίπτερο σε περίπτερο.
Θα παρακαλούσα να μου γνωρίζατε τις ενέργειές Σας.

Μετά τιμής,

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΒΑΔΕΛΛΑΣ

Βουλευτής Ν. Αττικής ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ».

ΠΗΓΗ: voria.gr


Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για το άρθροΕκ παραδρομής η προσθήκη του νοσοκομείου “Γεννηματάς Θεσσαλονίκης” στο ΥπερταμείοΕκ παραδρομής η προσθήκη του νοσοκομείου “Γεννηματάς Θεσσαλονίκης” στο Υπερταμείο

Σύμφωνα με τον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας


Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ:  Ο Ζακ δολοφονήθηκεΝεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ο Ζακ δολοφονήθηκε

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό λιντσαρίσματος του Ζακ ΚωστόπουλουΠΟΕΔΗΝ: Στο Υπερταμείο και το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της ΘεσσαλονίκηςΠΟΕΔΗΝ: Στο Υπερταμείο και το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης

Η κυβέρνηση μετά τους αρχαιολογικούς χώρους παραχωρεί στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων ακόμη και δημόσια νοσοκομεία..


Νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘΝεαρή κοπέλα τραυματίστηκε μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Μετά από σύγκρουση με επιβατικό αυτοκίνητο


Ενοπλη ληστεία το βράδυ στα δυτικάΕνοπλη ληστεία το βράδυ στα δυτικά

Υπό την απειλή όπλου και μαχαιριών απέσπασαν από παρέα πέντε ατόμων μικρά χρηματικά ποσά


Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αγία ΤριάδαΥπό έλεγχο η φωτιά στην Αγία Τριάδα

Με την συνδρομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Πτώσεις δένδρων από τους ισχυρούς ανέμουςΠτώσεις δένδρων από τους ισχυρούς ανέμους

Φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη

goTHESS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΡΟΗ NEA

ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΥ