ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20-9-2018

Σύστημα τηλεδιαχείρισης ηλεκτρικής κατανάλωσης στο 4ο Λύκειο Σταυρούπολης

Εγκαταστάθηκε από το Δήμο Παύλου Μελά

Σύστημα τηλεδιαχείρισης  ηλεκτρικής κατανάλωσης στο 4ο Λύκειο Σταυρούπολης

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε το σύστημα τηλεδιαχείρισης στο 4ο Λύκειο Σταυρούπολης επί της οδού Ιθάκης, το οποίο επιτρέπει την παρακολούθηση της ηλεκτρικής του κατανάλωσης. 

Ο υφιστάμενος έντυπος τρόπος έκδοσης λογαριασμών, ακόμη και ο ηλεκτρονικός που θεωρείται σύγχρονος, απαιτεί παρ’ όλα αυτά την απασχόληση σοβαρού αριθμού υπαλλήλων, οι οποίοι θα πρέπει να συντάσσουν πίνακες, διαγράμματα και οτιδήποτε άλλο χρειασθεί, ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα των εξόδων του κτιρίου.

Το νέο σύστημα δίνει live σε οθόνη υπολογιστή, tablet ή κινητού, διάγραμμα καταναλώσεων όλης της ημέρας, στιγμιαίες καταναλώσεις, κόστη ημέρας-εβδομάδας-μήνα σε ευρώ, αλλά και εκτίμηση κόστους βάσει των καταναλώσεων.

Πλέον δίνεται η δυνατότητα της άμεσης παρέμβασης από το Δήμο –όχι μόνο για τη μείωση της οποιαδήποτε σπατάλης- αλλά και για την ενεργειακή αναβάθμιση στα σημεία που «πονάει» το εκάστοτε σχολικό κτίριο. Όλα αυτά τα δεδομένα είναι άμεσα αξιοποιήσιμα  αφού μέσω κωδικών υπάρχει άμεση πρόσβαση στα δεδομένα  και χωρίς την απαίτηση της συνεχούς παρακολούθησης.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge