ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24-9-2018

Πάνω από 500 επιβάτες χρησιμοποίησαν δωρεάν τον ΟΑΣΘ

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο

Πάνω από 500 επιβάτες χρησιμοποίησαν δωρεάν τον ΟΑΣΘ

Πάνω από 500 επιβάτες χρησιμοποίησαν δωρεάν το λεωφορείο της Πολιτιστικής Γραμμής 50 που διέρχεται από τα 14 σημαντικότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης ενώ όλοι οι πολίτες  από τις 18:00 μέχρι και τη λήξη της βάρδιας μετακινήθηκαν δωρεάν στις λεωφορειακές γραμμές της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της  Ευρωπαϊκής Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο.

Ο Ο.Α.Σ.Θ. συμμετείχε και στη διαδημοτική δράση «Πρόκληση Κοινωνικής Ποδηλασίας» (SocialBikingChallenge) που συνδιοργάνωσαν οι δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Παύλου Μελά και Κορδελιού – Ευόσμου, με στόχο την ενθάρρυνση της χρήσης του ποδηλάτου στις καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη προσφέροντας στους ποδηλάτες επιπλέον 30 δωρεάν κάρτες απεριόριστων διαδρομών.

Εργαζόμενοι του Οργανισμού  διένειμαν έντυπα και ενημέρωσαν το κοινό για τις δράσεις κοινωνικής πολιτικής του Ο.Α.Σ.Θ., προτρέποντας τους πολίτες στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη.

Επίσης, εκατοντάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού και συμμετείχαν στην κλήρωση για 30 δωρεάν μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών. Η κλήρωση για τους νικητές θα διενεργηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με τους όρους που έχουν δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Σ.Θ.
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge