ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25-9-2018

Υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης θα θέσει ο Σπύρος Βούγιας

Θα το ανακοινώσει στις 15 Οκτωβρίου

Υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης θα θέσει ο Σπύρος Βούγιας

O κύβος ερίφθη για την πρώτη δημαρχιακή υποψηφιότητα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς στον κεντρικό δήμο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον συγκοινωνιολόγο Σπύρο Βούγια που τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την απόφασή του να διεκδικήσει ξανά τον δήμο Θεσσαλονίκης ύστερα από 20 χρόνια. 

Μάλιστα ο πρώην υπουργός στην κυβέρνηση Σημίτη και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σκοπεύει να ανακοινώσει την απόφασή του σε μια συμβολική ημερομηνία. Στις 15 Οκτωβρίου, ημέρα κατά οποία συμπληρώνονται 20 χρόνια από τις δημοτικές εκλογές του 1998, όταν ο συνδυασμός του είχε συγκεντρώσει ποσοστό 15,1, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη εκείνων των δημοτικών εκλογών. Τότε είχε στηριχθεί από τον ΣΥΝ, τέσσερα χρόνια αργότερα είχε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αλλά έχασε καθαρά από τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο από τον πρώτο γύρο.

Αυτή τη φορά δεν είναι βέβαιο ότι ο Σπύρος Βούγιας θα έχει πίσω του κάποιο κόμμα. Εκτιμάται όμως ότι η αβεβαιότητα που υπάρχει για το αν ο σημερινός δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης θα είναι εκ νέου υποψήφιος έπαιξε ρόλο στη σχετική απόφαση του κ. Βούγια για να είναι ξανά υποψήφιος.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βούγιας είχε δημιουργήσει πριν από μερικούς μήνες την ομάδα «Thessaloniki Project» με την οποία πραγματοποίησε σειρά δημόσιων εκδηλώσεων και πριν από λίγο καιρό τη δημοτική κίνηση «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη».

ΠΗΓΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge