ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26-9-2018

Νεοϊδρυθείσα λαϊκή αγορά στη Νέα Ραιδεστό και τη δημοτική κοινότητα Τριλόφου

Ωρες ημέρες και τόπος των αγορών

Νεοϊδρυθείσα λαϊκή αγορά στη Νέα Ραιδεστό και τη δημοτική κοινότητα Τριλόφου

Πλήθος κόσμου έσπευσε από νωρίς το πρωί στους πάγκους της νεοϊδρυθείσας λαϊκής αγοράς, η οποία ξεκίνησε από σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου τη λειτουργία της,  στη Νέα Ραιδεστό του Δήμου Θέρμης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και με ευνοϊκές συνθήκες για τους παραγωγούς και τους εμπόρους. 

Οι καταναλωτές που από νωρίς σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν τη νέα λαϊκή της Νέας Ραιδεστού, μπορούσαν να κινούνται απρόσκοπτα στο χώρο της, με άνετους διαδρόμους και ελεύθερους χώρους κατά μήκος της, αλλά και μεταξύ των πάγκων. 

Ταυτόχρονα,εξασφαλίστηκε η απρόσκοπτη λειτουργία όλων των νόμιμων πωλητών σε συγκεκριμένες οριοθετημένες θέσεις. 

Ιδιαίτερη ήταν και η μέριμνα που ελήφθη από τον επόπτη της λαϊκής   για τη σχολαστική τήρηση των κανόνων καθαριότητας και υγιεινής.

Στη δημοτική κοινότητα Τριλόφου η νέα λαϊκή αγορά θα λειτουργεί επί της οδού Νίκου Καζαντζάκη, από τη συμβολή της με την οδό Ν.Γ. Πεντζίκη έως τη συμβολή της με την οδό Σαμαράκη, καθώς και επί των οδών που περικλείουν το οικοδομικό τετράγωνο 16 και τις οδούς Βαφοπούλου, Αινεία και Ν.Γ Πεντζίκη. 

Στη δημοτική κοινότητα Νέας Ραιδεστού,  λειτούργησε σήμερα πρώτη ημέρα επί των οδών Αθανασίου Διάκου, από την Ε.Ο. Θεσ/κης – Πολυγύρου έως την οδό Πολυτεχνείου και επί της Πολυτεχνείου από την οδό Καβάφη έως την Κολοκοτρώνη και μόνο επί της οδού που εφάπτεται στο πάρκο και όχι στην πλευρά της οδού που υπάρχουν κατοικίες, και από την οδό Αθανασίου Διάκου ομοίως στην πλευρά του πάρκου.

Ως ημέρες λειτουργίας τους έχουν καθοριστεί με σχετικές αποφάσεις: η Παρασκευή ημέρα λειτουργίας της λαϊκής στον Τρίλοφο και  η Τετάρτη ημέρα λειτουργίας της λαϊκής αγοράς στη Νέα Ραιδεστό.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge