ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-10-2018

Ιωάννης Νασιούλας, ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Οι τρεις προγραμματικές αρχές για την Θεσσαλονίκη

Ιωάννης Νασιούλας, ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης θα είναι ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ιωάννης Νασιούλας.

Οι τρεις προγραμματικές αρχές της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη», με επικεφαλής τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Νασιούλα είναι:

Ανθρώπινη Θεσσαλονίκη: «Θέλουμε μια ανθρώπινη Θεσσαλονίκη, που να νοιάζεται και να υποστηρίζει τις νέες και τους νέους, τους άνεργους, τους μικρούς επιχειρηματίες, τις μητέρες και τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη».

Πράσινη Θεσσαλονίκη: «Απαιτούμε μια καθαρή και πράσινη Θεσσαλονίκη, με λιγότερα αυτοκίνητα και ποιοτικότερο χώρο για τους ανθρώπους».

Κοινωνική Θεσσαλονίκη: «Επενδύουμε σε μια κοινωνική Θεσσαλονίκη, παραχωρώντας δωρεάν τα αχρησιμοποίητα δημοτικά ακίνητα στους δημιουργικούς πολίτες».

Σε σχετική δήλωσή του, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Νασιούλας, λέει:

«Οι τρεις προγραμματικές μας αρχές είναι τα θεμέλια του πολιτικού μας οραματισμού για μια νέα Θεσσαλονίκη: ανθρώπινη, πράσινη, κοινωνική. Η καρδιά της πολιτικής μας κίνησης για την πρωτεύουσα της Μακεδονίας είναι με τους ανθρώπους, με το περιβάλλον και την κοινωνία μας που παλεύει με αξιοπρέπεια. Αυτούς αγαπούμε και γι αυτούς σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Ο Ιωάννης Νασιούλας

Ο Ιωάννης Νασιούλας, ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, είναι παντρεμένος με την Βασιλική Τσιώνη και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ). Είναι Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Είναι τακτικός αρθρογράφος στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Thomson Reuters, καθώς και στις Εφημερίδες METROSPORT της Κυριακής και ΑΡΙΣΤΕΙΑ.

Έχει διδάξει τα μαθήματα: «Επιχειρηματικότητα και Ευκαιρία», «Κοινωνική Εταιρική Υπευθυνότητα» (University of Northampton) και ως καλεσμένος εισηγητής, το Μάθημα «Επιχειρηματικότητα και Ευκαιρία», καθώς και στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Κλινική και Βιομηχανική Φαρμακολογία», Μάθημα «Διοίκηση Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων» της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι εκλεγμένο μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου, της Γενικής Συνέλευσης του CIRIEC International καθώς και της Διεθνούς Επιστημονικής του Επιτροπής για την «Κοινωνική και Συνεταιριστική Οικονομία», υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης του Εργαστηρίου Κοινωνιολογίας της Εργασίας, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (www.sociolab.gr), ερευνητής του Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, μέλος του INSNA, του Διεθνούς Δικτύου για την Ανάλυση των Κοινωνικών Δικτύων, της Διεθνούς Κοινωνιολογικής Ενώσεως (ISA), Ερευνητική Επιτροπή #26 επί της Κοινωνιοτεχνικής και της Κοινωνιολογικής Πρακτικής, μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινωνιολογικής Ενώσεως (ESA), εθνικός Συνεργάτης του EUCLID Network, του μεγαλύτερου πανευρωπαϊκού δικτύου ηγετών του Τρίτου Τομέα, εθνικός Εκπρόσωπος για την Ελλάδα του Social Innovation Europe, της διαδικτυακής πλατφόρμας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινωνική Καινοτομία και Συμπρόεδρος του πανευρωπαϊκού Δικτύου COST «EuroHumanNet».

Ο Δρ. Ιωάννης Νασιούλας διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΠΣΜΑΘ), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου (ΒΑΟ), καθώς και άλλων σωματείων και ενώσεων.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge