ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-10-2018

Ο Ψωμιάδης και επίσημα πάει για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιήσουν..

Ο Ψωμιάδης και επίσημα πάει για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Έτοιμος να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εμφανίστηκε ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης

«Δεν έκρυψα ποτέ τη θέληση μου για τον δήμο Θεσσαλονίκης», είπε ο κ.Ψωμιαδης σε σημερινή συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε: «δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες -που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης- από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες».

Υπογράμμισε πως είναι ανοιχτός σε συνεργασίες και προτάσεις. «Η Θεσσαλονίκη θέλει έναν δήμαρχο να ενώνει και να μη διχάζει», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θέλω μια πόλη «στρας», μια πόλη μεταμφιεσμένη» ανέφερε ο κ.Ψωμιαδης και συμπλήρωσε: «είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, αν και θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιήσουν».

Όπως δήλωσε κατεβαίνει στις εκλογές ανεξάρτητος, ωστόσο έχει ζητήσει εδώ και λίγες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριακο Μητσοτάκη.

Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ

Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου
Παραβίασαν και αφαίρεσαν αντικείμενα από σπίτια και έκλεψαν πινακίδα αυτοκινήτου

Στις περιοχές Ωραιοκάστρου, Πεύκων, Πυλαίας, Θέρμης και Σταυρούπολης




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge