ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19-10-2018

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Παύλου Μελά

Tην Δευτέρα 22 Οκτωβρίου

Συνεδρίαση   Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Παύλου Μελά

Το δημοτικό συμβούλιο δήμου Παύλου Μελά θα συνεδριάσει την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση 28ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

2. Έγκριση ανάληψης και υποστήριξης του Δήμου Παύλου Μελά από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας προκειμένου να παρέχει νομική υποστήριξη και να κατατεθεί αίτηση ακυρότητας στο ΣτΕ για να μην μεταβιβαστούν στο Υπερταμείο ακίνητα του Δήμου, βάσει του ΦΕΚ 2320/τ.Β΄/19-06-2018).

3. Έγκριση εκποίησης ποσοστού ακινήτου του Δήμου Παύλου Μελά και συγκεκριμένα του διαμερίσματος που βρίσκεται επί της οδού Σάμου αρ. 12 στην περιοχή Νικόπολη της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρούπολης.

4. Έγκριση σύνταξης επτά (7) συμβολαιογραφικών πράξεων μεταβίβασης διαμερισμάτων κυριότητας του Δήμου Παύλου Μελά στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας που απορρέουν από το πλαίσιο της σύμβασης παραχώρησης κατά χρήση συνολικής έκτασης 332.103,98τ.μ του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά.

5. Χορήγηση αδειών συμμετοχής στην υπαίθρια Κυριακάτικη Αγορά σε ιδιωτικό χώρο που βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Ευκαρπίας, βάσει των διατάσεων του Ν. 4497/2017.

6. Αποδοχή ένταξης της Πράξης “Προμήθεια ειδικού οχήματος πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παύλου Μελά για την πρόληψη και την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών” κωδικό ΟΠΣ 5030258 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Κεντρική Μακεδονία 2014-2020”.

7. Αποδοχή ένταξης της Πράξης «Ενίσχυση οικολογικής συνείδησης και προώθηση περιβαλλοντικού εθελοντισμού στον Δήμο Παύλου Μελά» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», με κωδικό ΟΠΣ 5029298 και συνολικό προϋπολογισμό 22.480,00 Ευρώ

8. Αποδοχή ποσού του Πράσινου Ταμείου από τη συμμετοχή του Δήμου Παύλου Μελά στο πλαίσιο του Χρηματοδοτικού Προγράμματος του Πράσινου Ταμείου “Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2016” , Άξονας Προτεραιότητας 4: “Αστική Βιώσιμη Κινητικότητα”.

9. Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο "Σύνταξη Τοπικού Χωρικού Σχεδίου (ΤΧΣ) της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά», στον Άξονα Προτεραιότητας ΑΞ06 «Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων», του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κεντρική Μακεδονία".

10. Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης με τίτλο «Δημιουργία Πράσινου Δώματος στο Σχολικό Συγκρότημα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά», στον Άξονα Προτεραιότητας ΑΞ06 «Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων», του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κεντρική Μακεδονία".

11. Έγκριση παράτασης της μισθωτικής σύμβασης του ακινήτου ιδιοκτησίας των κ.κ. Μάρθα Φωτεινή του Δημητρίου και Μάρθα Γεώργιο Δημητρίου που βρίσκεται στην οδό Ιωαννίνων αρ. 6 στη Δημοτική Κοινότητα Σταυρούπολης, όπου στεγάζεται η υπηρεσία δημοτολογίων του Δήμου Παύλου Μελά.

12. Έγκριση παράτασης του συμβατικού χρόνου παράδοσης των υλικών και εργασιών της σύμβασης με τίτλο μελέτης: “Προμήθεια και εγκατάσταση εξαρτημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου σε κλειστά γυμναστήρια και ΤΟ.ΜΥ Νικοπόλεως”.

13. Ανάκληση της υπ΄ αριθμ. 97/2000 απόφασης Δ.Σ του πρώην Δήμου Πολίχνης με θέμα : Συζήτηση αίτησης για χρέωση δημοτικής γης σύμφωνα με τον Ν. 2508/13-6-98 (Μπακόλα Αλεξάνδρα του Φωτίου)”.

14. Εξέταση ενστάσεων κατά της υπ΄ αριθμ. 602/2017 απόφασης Δ.Σ. που αφορά την τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στα Ο.Τ. 23, Ο.Τ. 23γ, Ο.Τ. 23δ και Ο.Τ. 27 της περιοχής Τερψιθέας του Δήμου Παύλου Μελά σε συμμόρφωση δικαστικής απόφασης για την άρση της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης ή δέσμευσης.

15. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής σύμβασης που αφορά τις υπηρεσίες καταπολέμησης τρωκτικών, κατσαρίδων, κουνουπιών και λοιπών εντόμων σε χώρους του Δήμου Παύλου Μελά, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 219 του Ν. 4412/2016.

16. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής σύμβασης που αφορά τις υπηρεσίες εκμίσθωσης, προετοιμασίας, εγκατάστασης σημείων ηλεκτρονικής καταγραφής, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 219 του Ν. 4412/2016.

Δήμος Παύλου Μελά

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge