ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21-10-2018

Αμανατίδης: Το Μακεδονικό κρυβόταν ….κάτω από το χαλί

Δηλώσεις του Γιάννη Αμανατίδη στον Real FM Θεσσαλονίκης

Αμανατίδης: Το Μακεδονικό κρυβόταν ….κάτω από το χαλί

«Τα εθνικά ζητήματα είναι ευαίσθητα θέματα. Και το Μακεδονικό ανήκει σε αυτά, αλλά κρυβόταν ….κάτω από το χαλί όλα αυτά τα χρόνια και όσο θα γίνονται γνωστά τα όσα προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών τόσο θα τυχαίνει μεγαλύτερης αποδοχής» δήλωσε στον Real FM Θεσσαλονίκης ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του Σύριζα Γιάννης Αμανατίδης προσθέτοντας ότι «η ανάληψη της ηγεσίας του υπουργείου Εξωτερικών από τον πρωθυπουργό βάζει τέλος στις αμφισημίες».

Μιλώντας για τον προϋπολογισμό τόνισε ότι δεν έγινε κάποια παρατήρηση από τις Βρυξέλλες και είναι το πρώτο βήμα, όπως είπε, για την αποκατάσταση των αδικιών με την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σημειώνοντας: «πως υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για τη Θεσσαλονίκη ως πολύφερνη νύφη ».

Το ζητούμενο, κατέληξε, είναι να γίνει η Θεσσαλονίκη "πρωτεύουσα" των Βαλκανίων κατακτώντας τη θέση που της αξίζει. «Ανοιχτή όχι κλειστοφοβική, που κοιτάζει μπροστά»
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge