ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
24-10-2018

Και ο Μανού Τσάο στη συγκέντρωση των μουσικών στην Αριστοτέλους

Εχουν τα ίδια θέματα και στη Βαρκελώνη..

Και ο Μανού Τσάο στη συγκέντρωση των μουσικών στην Αριστοτέλους

Στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παρευρεθεί στη συγκέντρωση απέναντι από το ΑΤ Λευκού Πύργου , για την προσαγωγή νεαρής μουσικού του δρόμου, βρίσκεται ο παγκοσμίου φήμης, τραγουδιστής, Μάνου Τσάο.

Ο τραγουδιστής ο οποίος έγινε και αυτός γνωστός στο δρόμο, δείχνει την αγάπη του για την Ελλάδα , την οποία επισκέπτεται συχνά και εκφράζεται για ζητήματα που αφορούν τον δημόσιο βίο.

Μάλιστα έκανε και μια σύντομη ομιλία για να δείξει την συμπαράσταση του στους μουσικούς του δρόμου.

Αφού χαιρέτησε το κοινό στα ελληνικά είπε:

"Είμαι ο Μάνου Τσάο και είμαι σήμερα εδώ για να στηρίξω τους καλλιτέχνες του δρόμου της Θεσσαλονίκης. Έχουμε τα ίδια προβλήματα κι εμείς λόγω των νόμων της δικτατορίας στη Βαρκελώνη. Πολεμούμε κι εμείς σκληρά εκεί για τα δικαιώματα των καλλιτεχνών του δρόμου όπως εδώ στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να αλλάξουμε τους νόμους και να αφήσουμε τους καλλιτέχνες να παίζουν στους δρόμους χωρίς φόβο και να κάνουμε όλους να καταλάβουν πως η μουσική του δρόμου είναι πολιτισμός".

Να σημειωθεί ακόμα ότι ο Μάνου Τσάο έχει σχέση με τη γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό Κλέλια Ρένεση. Μάλιστα ταξιδεύει με κάθε ευκαιρία στην Ελλάδα, όπου μένει στο σπίτι της Κλέλιας στο Παγκράτι.

ΠΗΓΗ protothema.gr
Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge