ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
25-10-2018

Εργασίες συντήρησης επαρχιακών οδών σε Καλοχώρι και Αγχίαλο

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης επαρχιακών οδών  σε Καλοχώρι και Αγχίαλο

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας επί των επαρχιακών οδών αρ. 1 «Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου» και αρ. 6 «Αγχιάλου-Ν. Μεσήμβριας-Ξηροχωρίου-όρια νομού», από τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Πιο αναλυτικά, οι εργασίες συντήρησης, που αφορούν σε εργασίες καθαρισμού φρεατίων και τεχνικών, θα ξεκινήσουν από την επαρχιακή οδό «Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου» και μετά την ολοκλήρωσή τους θα συνεχιστούν επί της επαρχιακής οδού «Αγχιάλου-Ν. Μεσήμβριας-Ξηροχωρίου-όρια νομού». 

Το σημείο συνάντησης θα προκύπτει μετά από συνεννόηση της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης με το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge