ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26-10-2018

Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Νασιούλα

«Νέος Δήμαρχος για την Θεσσαλονίκη»

Η νέα επικοινωνιακή καμπάνια του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου  Ιωάννη Νασιούλα

Στη δημοσιότητα δόθηκε η νέα επικοινωνιακή καμπάνια του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Ιωάννη Νασιούλα. Τίτλος της: «Νέος Δήμαρχος για την Θεσσαλονίκη».


Σε μια σειρά φωτογραφιών με φόντο καλαίσθητα, πολύχρωμα γκράφιτι από την περιοχή του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού της Θεσσαλονίκης, ο Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Διευθυντής του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας εμφανίζεται χαμογελαστός και «χωρίς γραβάτα». 


Η σύλληψη απευθύνεται στις νέες και τους νέους της Θεσσαλονίκης και το μήνυμά της περιστρέφεται περί την παρουσία του νέου υποψηφίου Δημάρχου στις λαϊκές περιοχές, «εκτός τουριστικού κέντρου», όπου η ανάγκη για δημιουργική παρέμβαση του Δήμου Θεσσαλονίκης αναδεικνύεται περισσότερο παρά ποτέ: εκεί όπου οι νέες και οι νέοι έχουν περισσότερη ανάγκη από «χρώμα», ελπίδα και υποστήριξη ώστε να ζήσουν ποιοτικά στις γειτονιές του αστικού χώρου, να μορφωθούν, να ανοίξουν τα φτερά τους και να κάνουν προκοπή.


Ο Γιάννης Νασιούλας δήλωσε σχετικά: «Θέλησα να περάσω το μήνυμα πως η ζωή στις γειτονιές της πόλης μας, «εκτός τουριστικού κέντρου», μπορεί να έχει χρώμα, παλμό και να αποπνέει ελπίδα. Ένα ανθρώπινο χαμόγελο και μια ζεστή παρουσία είναι αυτό που θέλουν οι νέες και οι νέοι μας: θέλουν να ξαναδούν τις γειτονιές τους να σφύζουν από ζωή και απαιτούν να προστρέξουμε ώστε περισσότερες ευκαιρίες να είναι διαθέσιμες για όλους».

Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge