ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11-11-2018

Κλείνουν τμήματα της Εγνατίας στο κέντρο της πόλης λόγω εργασιών

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κλείνουν τμήματα της Εγνατίας στο κέντρο της πόλης λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από σήμερα από τις 7:00 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα σε τμήματα της οδού Εγνατίας του δήμου Θεσσαλονίκης από την Αττικό Μετρό Α.Ε, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των ασφαλτοστρώσεων:

*Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπολίτου Γενναδίου έως τη συμβολή της με την οδό Πρασακάκη.

*Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Αγίας Σοφίας από τη συμβολή της με την οδό Κεραμοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Εγνατίας (ρεύμα προς ανατολικά).

*Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται με προσωρινή αμφιδρόμηση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς δυτικά.

*Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας θα ληφθούν τροχονομικά μέτρα, ωστόσο η τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να επιδεικνύουν προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγήν τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge