ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12-11-2018

Ενημέρωση για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου

Στο Νέο Ρύσιο από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ενημέρωση για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου
FREE

Στο πλαίσιο της παροχής της δυνατότητας σύνδεσης στο Δίκτυο Φυσικού Αερίου σε ακόμα περισσότερους κατοίκους σύμφωνα με το Πρόγραμμα Ανάπτυξης, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υλοποιεί εντός του έτους 2018 την επέκταση του Δικτύου Διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή του Ν. Ρυσίου του Δήμου Θέρμης.

Ειδικότερα, με γνώμονα την αναλυτική ενημέρωση των πολιτών, θα επισκεφτεί τη Δημοτική Κοινότητα Νέου Ρυσίου το Όχημα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προσωπικό της όπου και θα υποδεχτεί τους ενδιαφερόμενους  κάτοικους του Νέου Ρυσίου, με σκοπό να τους ενημερώσει και να καταγράψει το ενδιαφέρον σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, καθώς και για να συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου  σύμφωνα πάντα με τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’ 1507/02.05.2018).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ώρες επίσκεψης :

Ν. Ρύσιο, ημέρα Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 – στο Κοινοτικό Κατάστημα Ν. Ρυσίου από τις 09:30το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge