ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12-11-2018

Προς απαλλοτρίωση χώρος σχολείου στην Άνω Πόλη

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Προς απαλλοτρίωση χώρος σχολείου στην Άνω Πόλη

Στην έγκριση απαλλοτρίωσης χαρακτηρισμένου χώρου σχολείου στην περιοχή του Οικοδομικού Τετραγώνου που περικλείεται από τις οδούς Ηγουμένου, Βλατάδων, Μύρωνος και Κάστορος στην Άνω Πόλη ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, σήμερα, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2018, στη διάρκεια της 27ης τακτικής του συνεδρίασης.

Η κήρυξη της συγκεκριμένης απαλλοτρίωσης κρίνεται απολύτως αναγκαία για λόγους δημόσιας ωφέλειας και ειδικότερα για την κατασκευή δημόσιου σχολείου που θα στεγάσει το 60ο Νηπιαγωγείο, καθώς στη Συνοικία Σ5 (περιοχές Άνω Πόλης και Επταπυργίου) λειτουργεί μόνο ένα σχολικό συγκρότημα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, επί της πλατείας Αναργύρων, όπου αυτή τη στιγμή συστεγάζονται το 60ο Νηπιαγωγείο και το 50ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Η δαπάνη της μελέτης του έργου, ύψους 294.329,28€, θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης του οικονομικού έτους 2018 και με πηγή χρηματοδότησης την Χ1-ΣΑΤΑ.

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge