ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17-11-2018

Πολύωρη διακοπή ύδρευσης την Κυριακή στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ

Πολύωρη διακοπή ύδρευσης την Κυριακή στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 από τις 10:00 εώς τις 16:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης εντός του αντλιοστασίου ύδρευσης της ΕΥΑΘ στην περιοχή Ανάληψη της Δ.Ε. Πανοράματος του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στις οδούς Αναπαύσεως, Παταχουρίδου, Ακριτίδου, Λεωφόρος Κομνηνών (από Πλατανάκια εως 133), Αδελφών Μιχαηλίδη, Αντωνίου Ζωή και σε όλες τις παρακείμενες οδούς στην περιοχή του Πανοράματος, του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη. 

Σε μεμονωμένες περιοχές (υψηλή ζώνη) τα παραπάνω προβλήματα υδροδότησης είναι πιθανόν να διαρκέσουν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. 

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την συντήρηση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.

ΕΥΑΘ Εγνατία

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge