ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20-11-2018

Yποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου o Παντελής Τσακίρης

Θα παρουσιάσει ιδρυτική διακήρυξη την Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Yποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου o Παντελής Τσακίρης

Την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού ως επικεφαλής του οποίου κατέρχεται στον στίβο των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών παρουσιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης. 

Η ανοικτή εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν -παράλληλα με τις ιδρυτικές θέσεις- το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού, θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο εκδηλώσεων «Rose Garden» (Ζάππα και Σοφίας γωνία, Ωραιόκαστρο), την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, στις 19.00

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, που είναι ένας από τους επτά που διεκδικούν το δημαρχιακό θώκο, προέρχεται από το χώρο της Ν.Δ και αποτελεί ένα πιο γνωστά στελέχη της περιοχής. 

Μιλώντας προ ημερών στο makthes.gr ο κ. Τσακίρης είχε δηλώσει ότι το όνομα του συνδυασμού του θα είναι «Πρωταγωνιστές Ξανά» και είναι αφιερωμένο σε όλους τους πολίτες του Ωραιοκάστρου, της Καλλιθέας και της Μυγδονίας, τους οποίους, όπως είπε, η νυν δημοτική αρχή μετέτρεψε σε «κομπάρσους».

Σχετικό Link

Rose Garden

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης

Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge