ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22-11-2018

Μπουτάρης: O Δήμαρχος δεν είναι επάγγελμα..

Τα κόμματα να μην ορίσουν κομματικούς υποψηφίους

Μπουτάρης: O Δήμαρχος δεν είναι επάγγελμα..

Τους λόγους που τον οδήγησαν να μην είναι ξανά υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης, εξηγεί αυτή την ώρα σε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο Γιάννης Μπουτάρης.

Όπως είπε οίδιος, «η απόφασή μου να μην επαναδιεκδικήσω τον δήμο είναι καθαρά προσωπική. Είμαι 76 ετών κουράστηκα, ο δήμαρχος δεν είναι επάγγελμα, πρέπει να ανοίξουμε την πόρτα σε νέα πρόσωπα».

Σημείωσε επίσης, ότι έχει συμπληρώσει 16 χρόνια προσφοράς στην τοπική αυτοδιοίκηση και ότι «η "Πρωτοβουλία" θα διευρυνθεί και αυτό θα αποτελέσει ένα μάθημα για τα κόμματα».

Έκανε έκκληση στα κόμματα να κάνουν στην άκρη, να μην ορίσουν κομματικούς υποψηφίους, να πουν μόνο σε ποιον προσφέρουν τη στήριξή τους. Η Πρωτοβουλία θα κάνει πρόσκληση και σε πολίτες και σε υποψηφίους δημάρχους από την κεντροαριστερά, μέχρι και την κεντροδεξιά τα άκρα δεν μας ενδιαφέρουν».

Αν έρθει κάποιος από τη Χρυσή Αυγή και μου πει θέλω να έρθω θα του πω "πάνε φάε ένα γαλακτομπούρεκο", δεν με ενδιαφέρει. Πρέπει να ξεχάσουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος, η Πρωτοβουλία είναι ποτάμι που ποτίζει, βρίσκεται μακριά από κομματικούς διαχωρισμούς, αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τη διαδικασία επιλογής του επικεφαλής».

ΠΗΓΗ Το Ποντίκι

Σχετικά άρθρα:
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge