ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
22-11-2018

Θέρμη: Δωρεάν διανομή 100 νέων κάδων κομποστοποίησης

Από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

Θέρμη: Δωρεάν διανομή 100 νέων κάδων κομποστοποίησης

Τη δυνατότητα σε εκατό νέους χρήστες, κατοίκους Θέρμης,  να μαζέψουν τα φαινομενικά άχρηστα φύλλα και υπολείμματα από το κλάδεμα αλλά και τα υπολείμματα της κουζίνας τους και να τα μετατρέψουν σε πολύτιμη οργανική ουσία για τον κήπο τους, δίνει ο Δήμος Θέρμης και η αρμόδια Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, με τη δωρεάν διανομή των 100 νέων κάδων κομποστοποίησης, η διάθεση των οποίων ξεκινά το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 οι ενδιαφερόμενοι δημότες μόνιμοι κάτοικοι της Θέρμης, θα μπορούν να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση απόκτησης κάδου κομποστοποίησης, είτε απευθυνόμενοι στην Δημοτική – Τοπική Κοινότητα όπου διαμένουν μόνιμα, είτε στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου που βρίσκεται στο κτίριο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης στο Τριάδι, όπου και θα υποβάλλουν την αίτησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Θέρμης που κατά το παρελθόν δεν έχουν υποβάλει παρόμοιο αίτημα, αφορά δηλαδή αποκλειστικά νέους χρήστες. 

Δημότες – κάτοικοι της Θέρμης που κατά το παρελθόν έχουν προμηθευτεί κάδο κομποστοποίησης δεν έχουν δικαίωμα υποβολής και νέου αιτήματος. Παράλληλα όπως τονίζεται από την αρμόδια Διεύθυνση, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, από την ερχόμενη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, για περισσότερες πληροφορίες στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου  και στα τηλέφωνα 2310478048 και 478049.
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge