ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
26-11-2018

Μειωμένες το τελευταίο διάστημα οι προσφυγικές ροές

Συνάντηση εργασίας για το Μεταναστευτικό στο ΥΜΑΘ

Μειωμένες το τελευταίο διάστημα  οι προσφυγικές ροές

Συνάντηση εργασίας είχαν σήμερα το πρωί  στο Διοικητήριο, η Υφυπουργός Εσωτερικών   Κατερίνα Νοτοπούλου με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα και τον προϊστάμενο του γραφείου του πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης, Γιώργο Αγγελόπουλο, παρουσία του περιφερειακού συντονιστή Βόρειας Ελλάδας και Ηπείρου του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Νίκου Ράγκου.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα ζητήματα που αφορούν στο προσφυγικό-μεταναστευτικό στη Βόρεια Ελλάδα, οι ανάγκες που υπάρχουν σε φιλοξενία ειδικά τους χειμερινούς μήνες καθώς και ζητήματα υγείας και παιδείας.

Σε ότι αφορά στις προσφυγικές ροές, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανέφερε πως το τελευταίο διάστημα είναι μειωμένες και αυτό οφείλεται στις καιρικές συνθήκες.

Η κα. Νοτοπούλου υπογράμμισε πως υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το ΥΜΑΘ συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί,  όπου αυτό απαιτείται.  
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge