ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27-11-2018

Εγκαινιάστηκαν νέες κοινωνικές δομές στο Δήμο Λαγκαδά

Κέντρο Κοινότητας - Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο – ΚΕΠ Υγείας

Εγκαινιάστηκαν νέες κοινωνικές δομές στο Δήμο Λαγκαδά

Στην υπηρεσία των ευάλωτων κοινωνικά πολιτών είναι και επισήμως  οι νέες δομές του Κοινωνικού Παντοπωλείου & Φαρμακείου, του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λαγκαδά.

Τον νέο χώρο στον οποίο συστεγάζονται οι κοινωνικές δομές εγκαινίασαν  χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης, ενώ τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής & Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά ευχαρίστησε τον κ. Τζιτζικώστα για τη συνδρομή της Περιφέρειας στην χρηματοδότηση και την υλοποίηση των νέων υπηρεσιών που θα στηρίξουν ουσιαστικά τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Από την πλευρά του ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε την άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη Διοίκηση και τις υπηρεσίες του Δήμου Λαγκαδά, η οποία οδήγησε στη δημιουργία του νέου αυτού χώρου.

Οι Κοινωνικές Δομές βρίσκονται στην πόλη του Λαγκαδά.
Διεύθυνση: Ματαπά 5.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2394 025048
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου
Εντοπίστηκαν άτομα που έκαναν απάτες μέσω διαδικτύου

Απέσπασαν από τα θύματα συνολικά 30.000 ευρώ




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge