ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28-11-2018

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και πορείες θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.

Στις 10:00 έχει προγραμματίσει συγκέντρωση το ΠΑΜΕ στο άγαλμα Βενιζέλου και την ίδια ώρα η Λαϊκή Ενότητα στη συμβολή των οδών Φιλίππου και Αγνώστου Στρατιώτη.

Επίσης στις 10:00, είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου στην Καμάρα.

Στις 10:30, μέλη της ΟΚΔΕ θα συγκεντρωθούν στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγίας Σοφίας, ενώ στις 11:00 έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση μελών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου μπροστά στο ΕΚΘ.

Μοτοπορεία θα πραγματοποιήσουν οι διανομείς  με αφετηρία την διασταύρωση Εγνατία με Αγίας Σοφίας, στις 10.30 το πρωί, οι εργαζόμενοι διανομείς θα διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες εργασίας τους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν μέλη του Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης στις 17:00, στο Μνημείο Λαμπράκη (Βενιζέλου-Ερμού) .
Αξιολογήστε το άρθρο


ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό
Προσπάθησαν να κλέψουν σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό

Το είχαν ξανακάνει με την ίδια μεθοδολογία και διαφορετική σύνθεση κάθε φορά

Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα
Ζητούσε χρήματα για να μην τον δυσφημήσει σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα

Σύλληψη 56χρονου για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμηση




© 2001-2023 goTHESS.gr
Το goTHESS.gr είναι Οδηγός Πόλης Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα καλύπτει και τα σημαντικότερα ειδησεογραφικά θέματα της ελληνικής επικαιρότητας
facebook twiter
DigitalOcean Referral Badge